Lectură de 3 minute

03 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Cora începe un parteneriat cu TBI Bank, prin care clienții vor putea beneficia de soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu”

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cora încheie un parteneriat cu finanțatorul TBI Bank și introduce soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu” (Buy now, Pay later). TBI Bank oferă clienților cora posibilitatea de a cumpăra orice au nevoie, printr-o experiență simplă și rapidă, prin eșalonarea în timp a plăților. Mai exact, după ce aleg produsele pe care doresc să le cumpere, clienții își pot finanța rapid achiziția prin completarea unui simplu formular la punctul de vânzare TBI. Cererea este analizată pe loc, iar aprobarea este acordată imediat. Clienții au, de asemenea, opțiunea de a continua procesul online dacă doresc să finalizeze achiziția ulterior.

„Clienții noștri, parteneri comercianți și consumatori, sunt în centrul a tot ceea ce facem, iar o abordare orientată spre viitor este crucială atunci când vine vorba de asigurarea unei experiențe de cumpărare personalizate, digitale și atractive pentru ei. Ne străduim întotdeauna să oferim partenerilor noștri servicii mai bune și să răspundem cat mai bine cerințelor în continuă schimbare din piață și obiceiurilor dinamice de cumpărare ale românilor. Prin parteneriatul cu cora, suntem alături de clienții care doresc să facă achiziții acum și să plătească mai târziu, în rate care se potrivesc bugetului lor", a spus Ionuț Sabadac, VP merchant solutions în cadrul TBI Bank.

Sub marca TBIPay, TBI este un jucător important pe segmentul Buy now, Pay later atât în Bulgaria, cât și în România. TBIPay a ajuns în prezent la 11.000 de parteneri din diverse industrii, acoperind întreaga gamă de servicii - de la electronice și bunuri de folosință îndelungată, produse de uz casnic și auto și până la servicii stomatologice și medicale.

"Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să ajutăm clienții să acceseze rapid opțiuni de plată convenabile și potrivite nevoilor lor, printr-un proces care necesită doar completarea unui formular direct în magazinele noastre. Astfel, dorim să le oferim clienților soluții simple pentru a achiziționa produsele de care au nevoie chiar și atunci când nu dispun de bugetul necesar. Serviciul este ideal pentru cei care vor să își modernizeze locuința prin achiziționarea de mobilă sau electrocasnice, dar și pentru tinerii care doresc un upgrade al soluțiilor IT pe care le dețin, cum ar fi un laptop sau un smartphone de ultimă generație”, a declarat Marilena Cȋrsteanu, marketing omnicanal manager la cora România.

TBI colaborează cu jucători importanți din industrie, cum ar fi cei mai mari retaileri din România și din Bulgaria, precum și cu principalul furnizor de servicii de plată PayU, a cărui ofertă de creditare sub marcă proprie este dezvoltată de TBI în cadrul unui parteneriat exclusiv.

TBI Bank este un creditor incluziv care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor prin acordarea de finanțare și soluții încorporate disponibile într-o rețea extinsă de canale și platforme ‘phygital‘ (online și in-store). În prezent, operează în România, Bulgaria, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre grupurile europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a deservit peste 1 milion de clienți numai în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.

În iunie, cora a deschis un nou magazin cora Urban în București, situat în zona Pieței Victoria, pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 și plănuiește alte unități până la finalul anului în Capitală și una în Cluj, anul viitor, urmând ca din 2023 să înceapă extinderea conceptului în fiecare oraș în care are hipermarket. Brandul operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse. În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România.

Citeste si:
retailArena 2023: Omul care coordonează expansiunea Primark în Europa Centrală și de Est se alătură ediției de anul acesta
retailArena 2023: Omul care coordonează expansiunea Primark în Europa Centrală și de Est se alătură ediției de anul acesta
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora începe un parteneriat cu TBI Bank, prin care clienții vor putea beneficia de soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu”