Lectură de 2 minute

02 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Cora începe un parteneriat cu Abatorul Periș pentru susținerea cărnii românești

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cora și Abatorul Periș au semnat un parteneriat prin care produsele procesatorului de carne de porc românesc vor putea fi găsite, începând cu această lună, în carmangeria “Periș” deschisă în hipermarketul cora Pantelimon din București. Clienții au la dispoziție o gamă diversă de produse prospete din porc și mezeluri, livrate zilnic de Abatorul Periș situat la 54 de kilometri de hipermarketul cora Pantelimon.

„Produsele noastre sunt exclusiv din porc 100% românesc, adică porc născut, crescut și sacrificat în România. Pandemia ne-a determinat pe toți să ne interesăm mai mult de originea produselor pe care le consumăm, să cumpărăm mai mult produse românești. Avem parteneriate strategice cu fermieri români, astfel că am reușit să ne asigurăm necesarul de porci din România pentru produsele Periș. Acest nou parteneriat cu cora se înscrie în eforturile noastre de susținere a fermierilor și producătorilor români și de încurajare a consumului de produse românești”, a spus Mihaela Bābeanu, marketing manager Abatorul Periș.

„Ne bucură parteneriatul cu Abatorul Periș, care confirmă preocuparea noastră de a aduce în hipermarketurile cora produse românești de cea mai bună calitate, provenite de pe lanțul scurt de aprovizionare. Consumatorii vor putea găsi, pentru început, produse din carne de porc proaspete și o gamă de mezeluri în hipermarketul cora Pantelimon, într-un spațiu special amenajat și intitulat „Periș” (foto). Ne dorim să extindem acest program și în alte hipermarketuri cora din proximitatea procesatorului”, a spus Narcis Duțan, achizitor carmangeriile cora.

Inaugurat în iulie 2015 și beneficiind de investiții de peste 20 milioane de euro, Abatorul Periș este una dintre cele mai mari și mai moderne unități de procesare a cărnii de porc din România, cu o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete porc pe an.

Abatorul are peste 600 angajati, operează un lanț propriu de 24 de magazine de desfacere în București și împrejurimi, susține în mod activ parteneriate cu ferme de porci din România și lucrează cu cele mai importante lanțuri comerciale din țară.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand de retail, prezent pe piața românească din 2003. După închiderea cora Baia Mare, brandul va opera 10 hipermarketuri în București și în marile orașe.

În iunie, cora a deschis un nou magazin cora Urban în București, situat în zona Pieței Victoria, pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 și plănuiește alte unități până la finalul anului în Capitală și una în Cluj, anul viitor, urmând ca din 2023 să înceapă extinderea conceptului în fiecare oraș în care are hipermarket.

Citeste si:
O creștere a vânzărilor sau o creștere a fraudelor? Ce spun retailerii despre casele de marcat self-scan
O creștere a vânzărilor sau o creștere a fraudelor? Ce spun retailerii despre casele de marcat self-scan
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora începe un parteneriat cu Abatorul Periș pentru susținerea cărnii românești