Lectură de 3 minute

12 Nov 2020 - Știri și Noutăți

cora extinde livrarea la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo: peste 3.000 de produse pot fi livrate

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Glovo extinde parteneriatul cu retaileri pentru livrări la domiciliu și adaugă cora în aplicație. Glovo vine astfel în întâmpinarea clienților cu peste 3000 de produse. 

Glovo adăugă cora pe lista celor peste 2500 de parteneri deja existenți în aplicație. Clienții pot intra pe aplicația Glovo și selecta produsele dorite din hipermarketul cora, iar Glovo le livrează la adresa indicată în maximum 60 de minute.

Pe Glovo sunt listate peste 3.000 de produse din magazinele cora, din categorii precum băuturi (apă, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri și produse de panificație, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă și familie, produse cosmetice, etc. Nu există comandă minimă, iar livrarea costă 15,99 lei în București și 13,99 lei pentru restul orașelor în care este prezentă cora, respectiv Constanța, Ploiești, Bacău, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin și Baia Mare.

„Suntem bucuroși că, începând de astăzi, cora devine partenerul nostru și suntem convinși de faptul că împreună vom depune toate eforturile necesare pentru fi alături de clienții noștri cu produse de bună calitate și un serviciu la standarde ridicate. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de orașe, dar și la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicație.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

„Serviciul este ideal pentru cumpărături de ultim moment, când ajungi seara acasă și îți dai seama că ai uitat să cumperi lapte și cereale, dar și pentru un shopping consistent și rapid, pentru cei care nu au timp să meargă în magazin sau doresc să evite deplasările. Lipsa timpului, dar și pandemia pun presiune pe noi, iar noi ne dorim, prin coraExpres, să venim în sprijinul clienților, dăruindu-le timp de calitate cu familia, în confortul de acasă. Glovo este un serviciu apreciat la nivel global, care se bucură de succes și în România și suntem siguri că echipa cora-Glovo va avea performanțele așteptate de clienți”, a spus Claudia Badea, director operațional e-commerce cora România și directorul hipermarketului cora Lujerului.

Un alt retailer listat recent în aplicația Glovo este IKEA, care livrează prin intermediul serviciului rapid de livrare o gamă restrânsă de obiece home&deco. IKEA livrează însă doar în București și percepe o taxă de 19,99 lei. Aici găsești mai multe informații, precum și categoriile de articole IKEA disponibile în Glovo.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 21 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Citeste si:
Compania care a introdus livrarea la easybox în România intenționează să preia o companie de curierat din Ungaria 
Compania care a introdus livrarea la easybox în România intenționează să preia o companie de curierat din Ungaria 

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti, oferind consumatorilor posibilitatea să comande produsele preferate online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  cora extinde livrarea la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo: peste 3.000 de produse pot fi livrate