Lectură de 2 minute

15 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Cora deschide al treilea magazin cora Urban din București, pe Calea Moșilor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cora a deschis în București cel de-al treilea magazin de conveninență cora Urban, concept nou care oferă servicii multi-canal clienților. Magazinul situat pe Calea Moșilor nr. 284 are o suprafață de aproape 100 metri pătrați.

Clienții pot găsi o varietate de produse bio, legume și fructe, dar și sortimente ready to eat (salate și sendvișuri), produse pentru îngrijirea copiiilor, articole pentru casă, mâncare pentru animale, produsele din carne, cu focus pe cea românească și produse proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, lactate și pâine, inclusiv artizanală.

Conceptul cora Urban a fost lansat în februarie 2021 și este un magazin de proximitate, pentru cumpărături rapide aproape de casă, dar și un punct de pick-up al comenzilor plasate online, pe www.cora.ro.

Magazinul este integrat și în divizia cora Express, astfel că locuitorii din zona Moșilor pot comanda online acasă, prin partenerii retailerului Foodpanda, Glovo și Tazz by emag, produsele dorite, acestea fiind livrate în doar 30 de minute.

„cora Urban este o soluție adaptată spațiului urban, pentru cei care jonglează cu multe sarcini zilnic. Răspunsul nostru este cora Urban, concept care, iată, se dezvoltă. Performanța primelor 2 magazine deschise în Avangarde City și pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 ne-a arătat că este un format căutat de public. Ne-am îndreptat atenția către cartiere și zone dens urbane din București, iar extinderea va continua nu doar aici, ci și în orașele unde avem hipermarketuri”, a spus Claudia Badea, directorul magazinului cora Lujerului și coordonatorul operațiunilor e-commerce si cross-canal ale cora în România.

Locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda și online pe www.cora.ro și vor primi comenzile acasă în maximum 12 ore. De exemplu, pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse. În magazin vor fi disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este un brand de retail, prezent pe piața românească din 2003. După închiderea cora Baia Mare, brandul va opera 10 hipermarketuri în București și în marile orașe.

Citeste si:
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene
C&A vrea să se extindă cu magazine mai mici în centrele orașelor europene

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020, serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cora deschide al treilea magazin cora Urban din București, pe Calea Moșilor