Lectură de 3 minute

29 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Cooperativa agricolă Țara Mea a semnat un parteneriat cu Freshful by eMAG pentru a vinde produsele românești în online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cooperativa Țara Mea anunță că a încheiat un nou parteneriat pentru vânzarea online a produselor disponibile sub brandul „Țara mea”. Astfel, produsele cooperativei vor fi disponibile online pe platforma Freshful by eMag, parteneriatul venind ca un răspuns la schimbarea comportamentului de consum și creșterea comerțului online. Produsele vor fi disponibile începând din luna octombrie.

Pe platforma Freshful by eMAG, Cooperativa Țara Mea va vinde în primă fază mezeluri feliate și ouă. În acest an, cooperativa a extins parteneriatele cu marile magazine pe segmentul de legume și fructe și a venit în sprijinul micilor producători locali. Programul include 237 de fermieri care vor asigura peste 9.000 de tone de fructe și legume în perioada mai - octombrie 2021, existând posibilitatea să fie extins pe termen mai lung.

“Ne bucurăm că putem să fim aproape de clienții noștri și că am găsit un partener puternic, așa cum este e-mag pentru a îndelini acest deziderat. Comerțul tradițional rămâne încă o componentă importantă din consum , însă în ultima perioadă, și pe fondul Pandemiei, dar și pentru că este o evoluție firească, e-commerce-ul a crescut semnificativ.

În acest context, preocuparea noastră este nu doar să oferim românilor cele mai bune produse autohtone, ci să le și facilităm accesul la acestea, prin prețuri decente, dar și prin platforme adaptate cerințelor lor”, a declarat Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara mea își extinde rețeaua de distribuție

Cooperativa Țara Mea este în contact permanent cu cei mai mari retaileri din România și își propune să extindă în perioada următoare rețeaua de distribuție a produselor din portofoliu, dar în același timp să diversifice oferta în funcție de cerințele partenerilor.

”Prezența produselor românești pe rafturile tuturor marilor retaileri este unul dintre cei mai importanți pași pe care Cooperativa Țara mea îl face în efortul de a promova agricultura românească și de a sprijini și populariza munca producătorilor români. Ne dorim să fim în toate rețelele mari de magazine, cu o gamă cât mai variată de produse, și aceasta va fi una dintre prioritățile pe termen scurt. Cu sprijinul tuturor partenerilor nostri, vrem sa ducem produsele românești în toate colțurile țării”, a mai spus Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea este una dintre cele mai mari cooperative agricole din România cu peste 1.000 de fermieri membri, care desfășoară activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite și băcănie.

De la finalul anului 2016, brandul “Țara Mea” include o gamă largă de produse - legume şi fructe, conserve, carne de porc, carne de pasăre, ouă, lactate si brânzeturi, produse de morărit si panificaţie, precum şi altele. Cooperativa își desfășoară activitatea în județele Arad, Brașov, Giurgiu, Satu-Mare, Buzău, Olt, Hunedoara, Galați, Prahova, Călărași și în Municipiul București și asigură circa 4.000 de locuri de muncă.

Citeste si:
Târg de Florii cu produse provenite din zona montană a României. Ce produse de post găsim și în ce perioadă se desfășoară 
Târg de Florii cu produse provenite din zona montană a României. Ce produse de post găsim și în ce perioadă se desfășoară 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cooperativa agricolă Țara Mea a semnat un parteneriat cu Freshful by eMAG pentru a vinde produsele românești în online