Lectură de un minut

05 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Converse are un nou CEO: cine va conduce de acum businessul de fashion

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nike l-a numit pe Jared Carver președinte și CEO al Converse, începând cu 1 iunie 2023. Carver îi va succeda lui Scott Uzzell, care a trecut la un nou rol de vicepreședinte/director general al Nike pe piața din America de Nord. În noul său rol, Carver va raporta lui John Donahoe, Președinte și CEO al Nike.

Sursa foto: Pixabay.com

Carver a ocupat funcția de vicepreședinte/director general al Converse North America din 2019, unde a „deblocat o creștere puternică” în regiune, scrie The Industry Fashion.

Înainte de aceasta, a ocupat funcții precum vicepreședinte/director general al Global Digital Direct, vicepreședinte pentru strategie și director pentru strategie și dezvoltare de afaceri pentru sediul central european al Converse.

La începutul acestui an, Nike a raportat o creștere cu 14% a veniturilor din al treilea trimestru, la 10,1 miliarde de lire sterline (12,4 miliarde de dolari).

Veniturile de la Converse au totalizat 498,5 milioane de lire sterline (612 milioane de dolari), în creștere cu 8% raportat și cu 12% pe bază de monedă neutră, condusă de o creștere de două cifre pe toate canalele din America de Nord, parțial compensată de scăderea vânzărilor în Asia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Converse are un nou CEO: cine va conduce de acum businessul de fashion