Lectură de 2 minute

19 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Condimental si Calif deschid trei noi restaurante in cladirile Globalworth

Abonează-te pe  

Globalworth a semnat un acord de inchiriere pentru deschiderea a trei restaurante Condimental si Calif in cladirile de birouri Globalworth Campus si City Offices, precum si in ansamblul rezidential UpGround.

 

"Calif este o poveste locala de succes, care a inregistrat o crestere constanta a afacerii si a locului ocupat in preferintele consumatorilor. Mai mult, in 2017, compania a lansat brandul Condimental. Iar de la incepului lui 2019, chiriasii din cladirile noastre vor avea o noua optiune pentru masa de pranz si nu numai, prin trei restaurantele Condimental si Calif ce vor fi deschise in Globalworth Campus, City Offices si UpGround. Obiectivul nostru este sa cream mai mult decat un spatiu de birouri, ne dorim sa construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interactiona si bucura de timpul petrecut impreuna. Pentru asta, ne imbunatatim constant mixul de chiriasi pe zona de retail, in functie de preferintele angajatilor din cladirile noastre”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

Stim ca aceste cladiri de birouri sunt generatoare de comunitati, comunitati care au nevoi de baza – nutritionale, dar si nevoi specifice, precum eficienta, tradusa de noi prin rapiditate in servire, sau nevoia de socializare, pentru care am proiectat spatii cu un design si ambient deosebit. Venim in sprijinul acestor comunitati cu noul concept de restaurante quick service Condimental, concept axat pe mancare sanatoasa, care mizeaza pe strategia nimic prajit. Astfel, in Condimental am eliminat in totalitate procesul de prajire in ulei, toate produsele fiind pregatite cu ingrediente proaspete si/sau coapte”, a mentionat Radu Tanase, Partener Calif.
Noile restaurante Condimental si Calif urmeaza sa fie deschise in prima parte a anului viitor, alaturandu-se ofertei deja disponibile in cele trei proiecte din portofoliul Globalworth.
Globalworth Campus este situat in zona de Nord a Bucurestiului, iar restaurantul se va afla in Tower 2, cea de-a doua cladire din cel mai nou hub de afaceri din oras, unde a fost recent inaugurata o cafenea Starbucks si urmeaza sa fie lansat si un nou concept Stradale.
Sursa foto: facebook .calif

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Condimental si Calif deschid trei noi restaurante in cladirile Globalworth