Lectură de 2 minute

17 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Concurs organizat de Mega Mall. Cum poți obține unul dintre cele 800 de premii 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 19-28 mai, Mega Mall București își invită clienții să încerce trambulinele Valo Jump, pentru o experiență imersivă care combină divertismentul cu relaxarea activă. La finalul jocului, participanții vor putea câștiga garantat unul dintre cele 800 de premii disponibile pentru jucători.   

 

Sursa foto: Mega Mall

Valo Jump este o platformă interactivă de jocuri pe trambulină care combină beneficiile fitnessului și exercițiilor fizice ale unei trambuline cu grafică de înaltă definiție și jocuri video. Jucătorul intră, practic, în joc prin sărituri.

Cei care doresc să participe trebuie să aibă un cont activ în aplicația mobilă SPOT. Cum funcționează? Pentru a accesa trambulinele digitale, jucătorii intră în secțiunea „Cheltuie puncte & Alege recompense”, selectează „SPOT the Fun” și scanează codul QR de la Centrul de Înscrieri situat lângă trambuline.

După ce termină jocul, participanții vor fi recompensați cu unul dintre cele 800 de premii garantate: încărcătoare wireless, suporturi pentru tabletă și telefon, boxe portabile sau puncte în aplicația SPOT.

În plus, poți intra automat în tragerea la sorți pentru a câștiga un joc Nintendo Switch, o tabletă Ipad sau un Playstation 5. Extragerea celor trei câștigători va avea loc pe 7 iunie.

Trambulinele digitale sunt amplasate la etajul 1 și pot fi accesate de luni până vineri în intervalul 14.00 – 20.00 și în weekend între orele 12.00 și 18.00.

Mega Mall București este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Citeste si:
Reduceri la gama Deluxe la Lidl în perioada sărbătorilor. Ce produse noi au fost adăugate
Reduceri la gama Deluxe la Lidl în perioada sărbătorilor. Ce produse noi au fost adăugate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Concurs organizat de Mega Mall. Cum poți obține unul dintre cele 800 de premii