Lectură de 2 minute

31 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Concurs de Halloween in Veranda Mall

Abonează-te pe  

La Veranda Mall distractia este garantata de Halloween – jocuri si concursuri, petreceri cu pinata, dovleci care se rostogolesc si multe alte activitati specifice acestei sarbatori ii asteapta pe copii in centrul comercial.

 

Creativitatea si indemanarea celor mici vor fi testate in cadrul unui atelier de creat maturi magice, care vor fi folosite ulterior intr-un concurs de agilitate - Cel mai rapid zburator. Copiii vor parcurge o portiune de traseu cu matura, fara sa o atinga, ca niste adevarati vrajitori, dupa care se vor intrece in rostogolirea dovlecilor, cu ajutorul maturii, pana la finalul probei. Cea mai rapida si mai puternica matura va castiga concursul.

Jocul de ring toss, Witch’s hat, va scoate la iveala ambitia si perseverenta celor mici, iar cei care vor reusi sa inscrie minimum 3 inele, pe care le vor castiga spargand baloane in forma de dovleci de Halloween, vor fi rasplatiti cu bomboane si caramele din partea Veranda Mall.
Pentru a incuraja si mai mult spiritul de competitie al copiilor, acestia vor participa la jocul Pumpkin bowling. Fiecare echipa va trebui sa doboare cele mai multe popice imbracate in fantome, cu ajutorul unor mini-dovleci. Echipa care darama cele mai multe popice va fi rasplatita cu surprize dulci.
Pinata Party reprezinta una dintre cele mai amuzante si asteptate probe de catre cei mici. Acestia vor avea la dispozitie 4 pinata sub forma de dovleci, lilieci, paianjeni si alte creaturi infricosatoare, care vor contine cele mai dulci si mai bune recompense. La spargerea pinatelor, vor putea fi folosite cozile maturilor utilizate la concursul „Cel mai rapid zburator”.
Toti copiii care vor vizita Veranda Mall de Halloween vor pleca acasa cu o amintire amuzanta a acestui eveniment, de la photo corner-ul special amenajat. Intr-un decor tematic, cu accesorii amuzante, cei mici vor avea ocazia sa creeze amintiri de neuitat, impreuna cu gasca de prieteni de la Veranda, sau chiar si cu parintii.
Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului, poate fi consultat website-ul sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Concurs de Halloween in Veranda Mall