Lectură de un minut

28 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Concurența a autorizat preluarea Aqua Bilbor de către Prime Capital Invest și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi și Maria Trading

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Prime Capital Invest și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi și Maria Trading intenționează să preia Aqua Bilbor. Anterior, Aqua Bilbor a fost deținută de Prime Capital Invest.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Prime Capital Invest are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrate. Agro-Chirnogi se ocupă de cultivarea cerealelor, iar Maria Trading activează pe piața comerțului cu ridicata al animalelor vii.

Aqua Bilbor produce și comercializează băuturi răcoritoare nealcoolice, ape minerale și alte ape îmbuteliate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Concurența a autorizat preluarea Aqua Bilbor de către Prime Capital Invest și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi și Maria Trading