Lectură de un minut

01 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Concurenţa a autorizat intrarea Claas Regional în acţionariatul Serv Class

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care producătorul de mașini și utilaje agricole Claas Regional Center South East Europe intră în acţionariatul filialei sale, compania Serv Class.

Claas Regional Center South East Europe SRL face parte din Grupul Claas, un grup internaţional de companii active la nivel mondial în domeniul producţiei şi distribuţiei de maşini şi echipamente agricole.

Compania activează pe piaţa angro de maşini şi utilaje de uz agricol şi comercializează o gamă largă de utilaje şi echipamente agricole, inclusiv echipamente pentru irigaţii, prin intermediul filialei sale Serv Class Irigaţii.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial", se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenţei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Concurenţa a autorizat intrarea Claas Regional în acţionariatul Serv Class