Lectură de 2 minute

17 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Compania de consultanță Marsh McLennan deschide un nou sediu în România. Ce beneficii vor avea viitorii angajați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Marsh McLennan, companie specializată în servicii profesioniste de risc, strategie și resurse umane, lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca. 

Sursa foto: Unsplash

Cu venituri anuale care depășesc 20 miliarde USD și cu peste 85.000 de angajați la nivel global, Marsh McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunități de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analiști de sistem și manageri de proiect.

Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa și va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman.

Marsh McLennan are o prezență de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a a fost primul broker internațional de asigurări care a deschis un birou la București.

Cu o echipă de 550 de specialiști, Darwin este o parte a Marsh McLennan din anul 2016. Darwin este platforma globală care sprijină angajații să își aleagă beneficiile în funcție de stilul lor de viață, permițând organizațiilor să atragă și să fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajați din portofoliul Mercer Marsh Benefits.

Ce beneficii vor avea viitorii angajați

În următoarele luni, Marsh McLennan se va extinde la Cluj-Napoca cu un nou spațiu ultramodern de birouri, cu o suprafață de 1.300 metri pătrați. Sediul va găzdui atât noul centru IT cât și echipa Darwin. Angajații acestui Tech Hub se vor bucura de o varietate de beneficii care includ:

  • Program de lucru flexibil, telemunca, 25 de zile libere pe an, posibilitatea de a cumpăra sau vinde zile libere, sau zile libere compensatorii pentru sărbătorile legale care se suprapun cu zilele de weekend;
  • Program de top de beneficii medicale și soluții de wellbeing;
  • O sumă flexibilă care poate fi alocată în funcție de opțiunile angajaților.

Marsh McLennan (NYSE: MMC) este una dintre cele mai mari companii de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de peste 20 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienții să evolueze în contextul dinamic și complex prin intermediul a patru companii: Marsh sprijină companiile și persoanele fizice cu soluții fundamentate pe analiza datelor pentru diminuarea riscurilor și cu servicii de consultanță de risc, Guy Carpenter dezvoltă strategii avansate de risc, reasigurare și capital care ajută clienții să crească profitabil și să urmărească oportunitățile emergente, Mercer oferă consultanță și soluții bazate pe tehnologie care ajută organizațiile să redefinească domeniul resurselor umane, să revoluționeze rezultatele schemelor de pensii și investiții și să deblocheze beneficiile legate de sănătate și wellbeing/bunăstare pentru o forță de muncă în permanentă schimbare și Oliver Wyman care funcționează ca și consultant strategic, economic și de brand pentru clienți din sectorul privat sau public.

Citeste si:
Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare online, anunță livrare cu taxă unică pentru clienți
Altex Marketplace, cel mai recent canal de vânzare online, anunță livrare cu taxă unică pentru clienți
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania de consultanță Marsh McLennan deschide un nou sediu în România. Ce beneficii vor avea viitorii angajați