Lectură de un minut

06 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Compania Coca-Cola lanseaza o linie de bauturi bazate pe plante

Abonează-te pe  

Coca-Cola Romania lanseaza AdeZ, o gama noua de bauturi pe baza de seminte din plante precum migdale, orez sau soia, create din dorinta de a oferi o bautura nutritiva si atragatoare unui segment cat mai mare de consumatori.

Noile produse se remarca prin faptul ca sunt fara zaharuri adaugate (excluzand zaharurile care provin din ingredientele naturale, precum fructele si semintele).

AdeZ combina sucuri naturale din fructe, seminte, indulcitor de origine naturala din stevia si vitamine/minerale. Acestea sunt disponibile in ambalaje de 250ml sau de 800ml. In Romania, AdeZ sunt disponibile in urmatoarele sortimente:

  • 250ml: Amazing Almond Mango-Passionfruit si Outstanding Oat Strawberry-Banana
  • 800ml: Amazing Almond, Surprising Soy, Rockin’ Rice, Chilling Coconut.

Miruna Smeureanu, Director de Marketing, Coca-Cola Romania a declarat: "Romanii sunt din ce in ce mai preocupati de alegerile lor nutritionale, avand un ritm de viata alert si intens. Pentru ca stim ca sunt in cautare de noi bauturi care sa fie hranitoare, dar sa aiba si un gust atragator, lansam AdeZ - un produs nutritiv, bogat in vitamine si minerale, special creat pentru a fi consumat oriunde. AdeZ atrage atentia prin ambalajul practic si inovator, produs din ingrediente cu pana la 30% din plante, fiind 100% reciclabil. Acesta poate fi gasit in doua variante: la 250ml - doua combinatii curajoase de bautura din plante si suc de fructe pentru consum imediat, si 800ml – alte patru sortimente de bautura pe baza de plante, concepute special pentru a fi consumate ca parte a unui mic dejun sanatos, sau in orice alt moment al zilei”.

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania Coca-Cola lanseaza o linie de bauturi bazate pe plante