Lectură de un minut

28 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Compania cehă Mixit anunță lansarea unei noi aplicații mobile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă cunoscută pentru amestecurile sale de musli și fructe liofilizate, a lansat aplicația Mixit. Această aplicație ușor de utilizat le aduce utilizatorilor o experiență de cumpărături completă, oferindu-le posibilitatea de a face comenzi rapide și ușor, de oriunde s-ar afla. Bonus de instalare: 20 de lei în credite! Aplicația Mixit este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store. 

Sursa foto: Mixit

Cu aplicația Mixit clienții pot explora întreaga gamă de produse oferite de companie direct de pe dispozitivele mobile. Fiecare produs, de la amestecurile de musli la fructele liofilizate, batoanele Mixitka și Mixitella și gem, este prezentat în detaliu, facilitând procesul de selecție și personalizare. Aplicația include și istoricul comenzilor, dar și amestecurile preferate – pentru comenzi noi care să includă produsele cele mai dorite de fiecare utilizator în parte.

Pe lângă creditele bonus primite la instalarea aplicației, fiecare nouă comandă le aduce utilizatorilor Mixit noi credite în cont. În secțiunea „Extra” a aplicației sunt prezentate toate modalitățile prin care cei care își instalează aplicația Mixit pot obține credite extra. Acestea pot fi utilizate la plata comenzilor ulterioare.

Aplicația mobilă Mixit, disponibilă în toate țările în care este prezentă compania, completează astfel experiența de cumpărături online disponibilă prin intermediul site-ului mixit.ro.

Mixit și-a sporit investițiile semnificativ pentru a accelera dezvoltarea sa în sectorul comerțului electronic, într-o perioadă în care solicitarea de cumpărături online, cu livrare rapidă și sigură, a crescut considerabil.

Mixit este un magazin online în care clienții își pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania cehă Mixit anunță lansarea unei noi aplicații mobile