Lectură de un minut

25 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Colliers, Retail Arena: in ce zona mai este loc in Bucuresti pentru cel putin un mall

Abonează-te pe  

Daniela Popescu, associate director retail agency la Colliers International Romania a declarat in cadrul unui panel Retail Arena 2017, eveniment organizat de wall-street.ro, ca in Capitala inca mai exista loc pentru un centru comercial.

 

Inca exista loc pentru un centru comercial in Capitala, acesta putand fi inaugurat in zona de nord-vest, o zona ofertanta, desi inca nu sunt planuri concrete facute in acest sens.

Associate director retail agency la Colliers International Romania, Daniela Popescu (foto sus), a fost citata de aceeasi sursa: "Nu stiu daca vom vedea dezvoltari de parcuri de retail in zonele rurale, dar in zonele cu peste 40.000 de locuitori este o certitudine. Sunt o serie de orase in categoria asta, peste 40.000, care asista la astfel de dezvoltari. Anul acesta se va incheia cu un stoc de 3,7 mil. mp si estimam ca in urmatorii doi ani, calculand doar centrele comerciale si parcurile mici de retail, o sa depasim 4 milioane de metri patrati”.

Partenerii retailArena 2017: Kaufland, eMag, FAN Courier si PayU. Sponsorii evenimentului sunt PeliFilip, IQOS, Pepsico, Vivo!, Schonherr, Crowe Horwath, Ecco, Custom Soft, Syscom Digital, C-Solution si Plaut.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colliers, Retail Arena: in ce zona mai este loc in Bucuresti pentru cel putin un mall