Lectură de un minut

03 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Colgate si Crucea Rosie vor oferi consultatii stomatologice gratuite in cinci judete

Abonează-te pe  

Alaturi de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Colgate va desfasura in perioada aprilie-iunie prima etapa din 2018 a Programului Zambete Colgate, program in cadrul caruia se vor oferi consultatii stomatologice gratuite copiilor in 10 scoli din 8 orase din tara.

Elevii din clasele primare inscrisi in program vor beneficia de un diagnostic cu recomandari pentru tratament, lectii pentru o igiena orala corecta si vor primi mostre gratuite de produse, pentru a practica acasa ceea ce au invatat despre ingrijirea orala.

Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive RomaniaConvingerea brandului Colgate este aceea ca ‹‹fiecare dintre noi merita un viitor care sa-l faca sa zambeasca››. Ne dorim sa atragem atentia romanilor cu privire la cat de important este acest aspect la nivel fizic, psihic si emotional. Igiena orala corecta inceputa de la varste fragede este esentiala pentru dezvoltarea noastra ca oameni, iar acest lucru se poate intampla mai ales prin implicarea parintilor, care sa-i indrume pe copii in acest sens. Colgate vine in intampinarea lor cu Programul Zambete Colgate dedicat elevilor din clasele primare. In 2017, peste 1.500 de elevi au participat in program, au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, de un diagnostic cu recomandari si au luat parte la lectii pentru igiena orala alaturi de parintii lor. Continuam initiativa si in acest an in doua etape, iar alaturi de Crucea Rosie Romana vrem sa crestem gradul de responsabilizare in ceea ce priveste sanatatea orala inca din copilarie”.

Prima etapa din acest an se desfasoara in perioada 28 aprilie – 10 iunie si va ajunge in judetele Dambovita, Timis, Hunedoara, Brasov si Maramures. Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal.

colgate consultatii gratuite

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colgate si Crucea Rosie vor oferi consultatii stomatologice gratuite in cinci judete