Lectură de 5 minute

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Colecție nouă la Tezyo: ce pantofi și cizme sunt la modă în acest sezon

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TEZYO aduce în prim-plan cele mai recente tendințe, oferind o gamă diversificată de stiluri și produse de cea mai înaltă calitate. De la casual la elegant, colecție toamnă/iarnă `23 este însoțită de campania aspirațională „Punem primul pas în pasiune", care nu mai limitează „pasul” doar la un gest fizi.

Sursa foto: Tezyo

Fiecare pereche de încălțăminte din această colecție reflectă esența brandului și anume, punerea primului pas către stilul și eleganța care definesc personalitatea fiecăruia. Fie că sunteți în căutarea unui look casual, elegant sau sport, atât în magazinele fizice, cât și online există o varietate de branduri și mii de produse care să completeze perfect garderoba, prezentând designul unic și măiestria unor mărci precum: Epica, Gryxx, Aldo, Otter, Clarks, Le Colonel, Camper, Pepe Jeans, Image, Skechers, Hugo Boss, Desigual, dar și multe altele.

Eleganță la înălțime: cizmele înalte domină în sezonul toamnă/iarnă 2023

În universul modei, sezonul rece aduce o paradigmă nouă a eleganței, iar în centrul acestei rezoluții stă un element iconic: cizmele lungi. Cu toc înalt sau jos, această piesă devine elementul central în jurul căruia se contruiesc toate ținutele.

Asociate cu rochii fluide sau cu pantaloni skinny, cizmele lungi conturează frumos piciorul și definesc fiecare siluetă, ele devenind accesoriul de care ai nevoie atunci când ieși din casă. Fă un pas către pasiunea ta cu branduri precum Epica, Gryxx, Le Colonel, Aldo, Laura Biagiotti.

Eleganță atemporală: tocurile sunt protagoniștii indiscutabili în stil și clasicitate

Fie că vorbim despre stiletto, toc gros sau tocuri sculpturale, aceste încălțări nu sunt doar obiecte vestimentare, ci manifestări ale individualității și expresii ale stilului personal. În sezonul toamnă/iarnă 2023, fiecare pas devine o compoziție artistică, o afirmare a forței și eleganței. Tocurile oferă fiecărui pas inspirația și îndrăzneala de care ai nevoie, oferind o notă de grație.

Dacă nu ești adepta tocurilor, află că talpa groasă revine în forță în acest sezon, venind cu o declarație de stil. Impune-ți personalitatea alături de Epica, Gryxx, Aldo, Clarks.

Echilibrul între eleganță și practicitate: ghetele

În acest sezon, incursiunea în universul încălțămintei dezvăluie o gamă de tendințe care nu doar înfruntă frigul, ci redefinește și încununează eleganța. Bocancii și ghetele nu se mai opresc doar la pragul de utilitate, ci redefinesc stilul. Cu design-uri inovatoare, elemente metalice care devin puncte centrale și combinații de texturi, ghetele și-au făcut locul, prin confort, în rândul produselor care pot fi purtate pe post de accesoriu.

Pielea naturală revine și ea în prim plan, subliniind textura autentică și durabilitatea. Ghetele confecționate din piele naturală nu sunt doar încălțări, ci manifestări ale tradiției și ale calității fără compromis. Redefinește stilul prin Image, Epica si Aldo.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Stil, eleganță și durabilitate: botinele

Botinele reprezintă echilibrul perfect între stil, confort și funcționalitate. Materialele de înaltă calitate, cum ar fi pielea naturală sau materialul impermeabil, asigură rezistența la apă și durabilitate. Cu un design ce combină eleganța cu funcționalitatea, colecția din sezonul de toamnă iarnă ‘23 propune o varietate de stiluri, de la cele cu toc subțire pentru o notă mai elegantă, la cele cu toc bloc pentru un confort deosebit. Cu detalii precum fermoare decorative, curele sau șireturi, fiecare pereche din colecție are un aspect distinctiv.

Căptușeala interioară moale asigură confortul pe tot parcursul zilei, făcându-le potrivite atât pentru plimbări lungi, cât și pentru o zi la birou. Paleta de culori include nuanțe toamatice și iernatice, precum tonuri de maro, negru și gri, oferindu-ți posibilitatea de a le asorta cu ușurință oricărei ținute.

Botinele reușesc să completeze ținuta de zi cu zi, dar în același timp sunt perfecte pentru a fi integrate în diferite ocazii speciale.

Stil și funcționalitate: pantofii sport

În lumina sezonului toamna/iarnă 2023, în epoca tehnologiei și a vitezei, încălțămintea sport se reinventează într-o simfonie între performanță și subtilitatea bunului gust. Utilizarea materialelor de ultimă generație redefinesc standardele. De la mesh-uri respirabile până la materiale textile sau din piele naturală, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi confort, flexibilitate și durabilitate.

Potriviți în toate combinațiile, cu rochii vaporoase, pantaloni cargo sau la costum, pantofii sport sunt cu siguranță principala alegere pentru purtarea de zi cu zi. Versatilitatea pantofilor sport se datorează designului lor confortabil, aspectului modern și capacității de a se adapta la o gamă largă de activități și situații. Acești pantofi sunt o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul, stilul și adaptabilitatea în viața de zi cu zi. Descoperă plăcerea călătoriei alături de Gryxx, Geox sau Skechers.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Camper, Gryxx, Pepe Jeans, Cromia, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo, Desigual, Kat Maconie etc. În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent in majoritate oraselor din țară cu 35 de magazine. Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Afi Brasov), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO! Pitești Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focsani Mall), Oradea (Tezyo), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City), Târgu Mureș (Shopping City), Alba Iulia (Carolina Mall).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colecție nouă la Tezyo: ce pantofi și cizme sunt la modă în acest sezon