Lectură de 2 minute

27 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Colecție nouă la Sabon: ce cosmetice pune la bătaie producătorul israelian

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sabon a lansat o nouă colecție, cu săruri și minerale de la Marea Moartă. Această nouă gamă include cinci noi tratamente corporale personalizate. Noile produse conțin nămol și sare de mare îmbogățite cu ulei de măsline pur și trandafir roz de stâncă (Pink Rock Rose) cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și calmante. 

Sursa foto: Sabon

O combinație unică de comori ale Mării Moarte și Mediteranei, cu beneficii remarcabile pentru piele: nămol de la Marea Moartă, săruri de la Marea Moartă, ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă.

  • Nămol de la Marea Moartă: Râvnit de secole, nămolul nostru negru de la Marea Moartă este o minune naturală îmbogățită cu 21 de minerale, în special cu o concentrație remarcabilă de magneziu.
  • Săruri de la Marea Moartă: Apa Mării Moarte este un rezervor de săruri prețioase și micronutrienți esențiali pentru piele. Concentrația de magneziu din aceste săruri este de aproximativ 15 ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare.
  • Ulei de măsline: Uleiul de măsline, un aliment de bază îndrăgit al dietei mediteraneene, bogat în antioxidanți, nu numai că hrănește și hidratează, dar oferă și o notă de lux ritualului tău de îngrijire a pielii.
  • Extract de trandafir roz de stâncă: O floare de deșert care prosperă în climate neprietenoase, înflorind constant de-a lungul anotimpurilor.

Colecția conține:

  • Gel de duș cu nămol de la Marea Moartă,

  • Scrub de corp cu nămol de la Marea Moartă,

  • Cremă-ulei pentru corp,

  • Mască de corp cu nămol de la Marea Moartă,
  • Săruri de baie cu nămol de la Marea Moartă.

Ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.

Citeste si:
”Insula„ Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall 
”Insula„ Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall 

În anul 2023, SABON România a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă, apropiindu-se de un total de 9 milioane de euro, vânzările online reprezintând o pondere stabilă de 30% din total.

Sabon are în vedere deschiderea a cel puțin trei puncte de vânzare noi atât în București, cât și în celelalte orașe importante, alături de consolidarea rețelei existente de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colecție nouă la Sabon: ce cosmetice pune la bătaie producătorul israelian