Lectură de un minut

02 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Colectia limitata OMEDELBAR a ajuns la IKEA Romania

Abonează-te pe  

De la inceputul lunii martie, magazinul IKEA din Bucuresti pune la dispozitie o noua colectie de articole pentru interioare - colectia limitata OMEDELBAR, creata in colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuti stilisti si designeri de costume din lume; Bea Akerlund, care a lucrat cu Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna si multe alte vedete.

Printre produse se vor remarca palarii mari de sticla, sau perne in forma de buze si cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colectie care include tot ce trebuie pentru a-ti expune imbracamintea, accesoriile - si personalitatea.

Colectia cuprinde 35 de produse care marcheaza individualitatea si creativitatea si reflecta mantra personala a designerului, inspirata de tema Alice in Tara Minunilor.

B. WHO YOU ARE" inseamna sa te accepti asa cum esti, indiferent de ce gandeste lumea despre tine. Este vorba despre individualitate si creativitate - doua elemente esentaile ale OMEDELBAR. Am vrut sa fie distractiva, recognoscibila si accesibila tuturor”, a explicat Bea Akerlund, care se descrie ca o activista a modei si este cunoscuta drept unul dintre cei mai influenti stilisti si designeri de costume din industrie, colaborand cu nume precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga si Rihanna. "Cu aceasta colectie sper sa inspir oamenii sa gandeasca in afara tiparelor, sa-i faca sa-si asume riscuri si sa se distreze, sa cumpere ceva ce nu s-ar fi asteptat sa gaseasca la IKEA. Pur si simplu – sa ii inspiram pe oameni sa isi traiasca viata mai mult!", a adaugat Bea Akerlund.

Retail jobs

Mai multe despre noua colaborare gasesti aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colectia limitata OMEDELBAR a ajuns la IKEA Romania