Lectură de 2 minute

16 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Coffee corner Starbucks în birouri sau acasă: soluția gândită de Nestlé pentru iubitorii de cafea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nestlé Professional lansează programului de cafea We Proudly Serve Starbucks pentru birouri, spitale, universități, hoteluri, săli de conferințe și zone de agrement din toată România.

Sursa foto: retail.ro

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks este o soluție integrată de afaceri care oferă soluții de cafea adaptate pentru a răspunde nevoilor clienților săi.

De asemenea, Nestlé Professional a semnat un acord de parteneriat cu Cumpăna pentru distribuția de soluții de cafea pentru consum în afara casei. Cumpăna este una dintre cele mai importante companii specializate în furnizarea de apă dulce proaspătă pentru angajații și vizitatorii oricărui tip de companie.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks are la bază Alianța Globală pentru Cafea formată în 2018 între Nestlé și Starbucks, care îi asigură companiei Nestlé dreptul de a comercializa, vinde și distribui produse de cafea Starbucks prin canalele de acasă și din afara casei, în afara magazinelor Starbucks.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks oferă, în România, soluții de cafea Starbucks premium de înaltă calitate pentru birouri, spitale, universități, hoteluri, săli de conferințe și zone de agrement, astfel încât să poată crea experiențe de cafea semnificative și excepționale pentru angajații/clienții lor. Clienții au la dispoziție o soluție atractivă de cafea premium, cu o gamă largă de băuturi – de la băuturile clasice pe bază de espresso, gama de băuturi reci, până la băuturile sezoniere emblematice cunoscute din cafenelele Starbucks.

Grupul Nestlé este prezent în România din 1995, printre brandurile din portofoliul său numărându-se NESCAFÉ, Nespresso, Nesquik, Chocapic, KitKat, Lion, JOE, After Eight, Maggi, Purina sau NAN. În România, Nestle s-a implicat și în inițiative ecologice și de responsabilitate socială. În ultimii 3 ani companii a plantat 75.000 de copaci, care vor contribui la atingerea obiectivului de net zero emisii de carbon până în 2050.

Citeste si:
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coffee corner Starbucks în birouri sau acasă: soluția gândită de Nestlé pentru iubitorii de cafea