Lectură de un minut

04 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Cocorico, la târgurile de Crăciun din București. Ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cocorico dă startul unei noi etape în activitatea sa prin amenajarea food-truck-urilor Artisan by Cocorico. În acest sens, producătorul de carne de pui este prezent la două dintre târgurile de Crăciun din București. 

Sursa foto: Cocorico

Artisan by Cocorico reprezintă noua categorie de specialități Cocorico, iar românii pot savura preparatele din cadrul târgurilor de Crăciun din București:

  • West Side Christmas Market (Parcul Moghioroș, sectorul 6),
  • Laminor Winter Wonderland (Hala Laminor, sectorul 3).

Până pe 02 ianuarie 2024, consumatorii au ocazia specială de a savura rețetele, preparate cu grijă și pasiune, de “Artizanii Cocorico”, doar cu carne de pui Cocorico.

Printre produse se numără: burger cu pulpă CocoBaked, aripioare Cocorico cu cartofi prăjiți, hot-dog cu Cocorici sau CocoPastrami de pui cu cartofi prăjiți.

În luna septembrie, AAylex ONE, producătorul brandului Cocorico, a accesat o facilitate de credit sindicalizată, în valoare de 15 milioane euro, destinată finanțării activității curente și susținerii planurilor de dezvoltare ale companiei.

Cu un număr de peste 2.500 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 224 milioane de Euro în 2022, AAylex ONE este una dintre companiile de profil din industria agro-alimentară din România, fiind totodată cel mai mare exportator de profil din România.

Specializată pe producția și comercializarea complet integrată, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul cărnii de pui, compania AAylex ONE este cunoscută prin marca sa de produse premium, Cocorico.

Citeste si:
Producătorul de carne de pui Transavia a bugetat investiții de peste 50 de milioane de euro, în 2024. Ce va face cu banii
Producătorul de carne de pui Transavia a bugetat investiții de peste 50 de milioane de euro, în 2024. Ce va face cu banii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cocorico, la târgurile de Crăciun din București. Ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico