Lectură de 2 minute

21 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Coca-Cola lansează ediția limitată Coke Creations împreună cu Rosalia, noua vedetă a muzicii pop-flamenco

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Coca-Cola lansează o ediție limitată Coca-Cola Creations, în colaborare cu câștigătoarea premiilor Grammy, Rosalía.

Sursa foto: Coca Cola România

Coca-Cola Movement este prima lansare Coca-Cola Creations din 2023.

Noua ediție vine într-un ambalaj contrastant, menit să reflecte personalitatea Rosalíei prin culori vibrante, doodle-uri pe care Rosalía le-a desenat de mână, suprinzând bine-cunoscutul logo Coca-Cola în stil spencerian care se transformă într-o schiță pentru a surprinde un moment de metamorfoză.

În cadrul acestei inedite colaborări cu Coca-Cola Creations, Rosalía va lansa și un nou single exclusiv, intitulat „LLYLM”, care a fost inspirat de Coca-Cola Movement. Lansată la nivel global de Columbia Records, piesa este și o premieră pentru artist: conține mai multe limbi, inclusiv o secțiune completă în engleză. Noul single va fi soundtrack-ul videoclipului de lansare al produsului Coca-Cola Creations Movement, un videoclip plin de energie, cu Rosalía în rol principal, care combină fotografia cu secvențe de animație pentru a ilustra și celebra versiunile ei surprinzătoare.

Fanii pot scana codul QR de pe ​​doza Coca-Cola Movement de colecție și astfel accesează Coca-Cola Creations Hub, unde îi așteaptă experiențe digitale captivante. Pot descoperi și explora noi teritorii, cum ar fi conținutul din culise al single-ului Rosalíei sau chiar un test de personalitate, care în baza răspunsurilor, le genereaza propriul avatar 3D și trăsăturile lor în metaverse, dar și un playlist personalizat în funcție de starea de spirit.

Coca-Cola Movement urmărește succesul lansărilor anterioare în ediție limitată sub platforma Coca-Cola Creations, inclusiv Coca-Cola Intergalactic, Coca-Cola ediția limitată a artistului Marshmello și Coca -Cola Dreamworld. Coca-Cola Movement Zero Zahăr este disponibilă în Europa și în România, începând cu luna februarie. În decursul anului 2023, Coca-Cola va dezvălui și alte ediții limitate, care prezintă inovații unice și colaborări neașteptate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola lansează ediția limitată Coke Creations împreună cu Rosalia, noua vedetă a muzicii pop-flamenco