Lectură de un minut

28 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Coca-Cola HBC Romania semneaza Carta Diversitatii

Abonează-te pe  

Astfel compania se angajeaza sa continue promovarea si implementarea principiilor de diversitate, incluziune si egalitate de sanse in interiorul firmei, cat si in afara ei, servind ca un exemplu de bune practici pentru alte companii sau organizatii.

Coca-Cola HBC Romania se alatura demersurilor Cartei Diversitatii si isi arata adeziunea la valorile comune ale Uniunii Europene, in privinta sustinerii diversitatii in toate formele ei si incurajarii mediilor in care aceasta este cultivata.

Mihaela Ionita, Human Resources Manager Coca-Cola HBC RomaniaO lume fara diversitate ar fi monotona, varietatea ideilor duce la inovatie, care sta la baza progresului si a dezvoltarii. Toleranta, o alta fata a diversitatii, este esentiala in organizatiile si comunitatile deschise, care accepta si incurajeaza diferentele. Asa ca, de mai bine de 25 de ani, diversitatea este parte integranta din istoria Coca-Cola HBC Romania si este fundamental esentiala pentru relatia cu echipa noastra si performanta companiei noastre”.

La nivelul companiei Coca-Cola HBC Romania, incluziunea si diversitatea reprezinta crearea unui mediu de lucru bazat pe respect, in care oamenii nu discrimineaza si nici nu sunt discriminati in niciun context pe baza urmatoarelor caracteristici: varsta, sex si orientare sexuala, dizabilitati fizice, statut marital sau familial, rasa, etnie sau nationalitate, convingeri religioase sau politice, pozitie in companie si tip de activitate.

Retail jobs

Carta Diversitatii din Romania urmeaza modelele de succes existente in alte state europene si are la baza un set de principii generale, asumate voluntar, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea si egalitatea de sanse la locul de munca. Aceasta face parte dintr-un proiect regional, coordonat de DOBROVITA Slovenia, cu parteneri din sectorul privat si public din Romania, Slovenia si Croatia si sustinut de Comisia Europena, prin programul DG Justitie si Consumatori.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola HBC Romania semneaza Carta Diversitatii