Lectură de 3 minute

26 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Școala de Vară GPeC: Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing  

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Aflată la a 12-a ediție anuală, Școala de Vară GPeC este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România - aceasta desfășurându-se în perioada 24-29 august în Moieciu de Sus, jud. Brașov. Evenimentul este dedicat magazinelor online și retailerilor tradiționali care doresc dezvoltarea canalului online, precum și agențiilor de Digital și oamenilor de Marketing cu focus pe e-commerce.

Ținând cont de provocările aduse de contextul economic actual, cele 12 cursuri și dezbateri ale Școlii de Vară GPeC sunt orientate către subiectele de maxim interes și acțiunile pe care le pot întreprinde business-urile online pentru a crește vânzările:

  • Situația actuală a pieței de e-commerce. UX & Marketing Tips pentru creșterea ratei de conversie în magazinele online – Andrei Radu, GPeC
  • Cum să automatizezi operațiunile în magazinul tău online pentru a optimiza costurile – Cătălin Vlădescu, VTEX
  • Vânzarea în eMAG Marketplace – Oana Antohe, eMAG
  • 8 sfaturi practice pentru campanii de Facebook & Instagram Ads care aduc ROAS – Raluca Radu, MTH Digital
  • Tendințe în E-Commerce și cum să crești în contexul actual – Ciprian Cazacu, easySales
  • Integrarea SEO în strategia de Marketing a unui brand – Mihai Vînătoru, DWF
  • Campaniile Performance Max pentru E-Commerce – Dragoș Smeu, Mavericks
  • Cum se face o strategie de marketing în Social Media – Alexandru Negrea, Social Smarts
  • Growth Hacking în E-Commerce – Daniel Ene, Limitless Agency
  • Introducere în Google Analytics 4 – Eugen Potlog, UX Studio
  • Cum să faci un Research și o strategie competitivă de SEO pentru magazinul online – Steffen Heringhaus, Five Elements Digital
  • Logistică & Curierat: Probleme și Oportunități în contexul actual – Cornel Morcov (FAN Courier), Bogdan Colceriu (Frisbo), Cătălin Maftei (PoștaPanduri), Alexandr Jeleascov (Packeta România)

Pe lângă cele 12 cursuri, reprezentanții Google România vor susține o sesiune specială dedicată extinderii vânzărilor online în afara granițelor țării, iar întregul format al Școlii de Vară GPeC încurajează dialogul și schimbul de experiență între participanți.

“Școala de Vară GPeC este despre și pentru comunitate. Prin faptul că petrecem 5 zile împreună într-un cadru informal, la aer curat de munte, încurajăm dialogul și colaborarea între participanți – de multe ori, la Școala de Vară s-au născut parteneriate pe termen lung și sprijin reciproc în realizarea anumitor proiecte. Învățăm și ne punem la curent cu toate noutățile în cadrul cursurilor și dezbaterilor, dar facem și networking, schimb de experiență și team-building alături de unii dintre cei mai buni specialiști din Digital-ul românesc”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Școala de Vară GPeC: vacanța oamenilor din Digital

Pe lângă sesiunile de cursuri din prima parte a zilei, după-amiezile și serile Școlii de Vară GPeC sunt dedicate activităților de socializare și relaxare:

  • Team-Building
  • Barbecue, foc de tabără și concert folk cu Marius Matache
  • Plimbări cu bicicleta, drumeții, povești împărtășite și zâmbete în mijlocul comunității oamenilor de online

“Școala de Vară GPeC este mixul perfect între conținutul practic din cadrul cursurilor și socializare și distracție alături de oamenii din online care împărtășesc aceeași pasiune: e-commerce & digital marketing”, conchide Andrei Radu.

Locurile la Școala de Vară GPeC sunt limitate la un număr maxim de 50, iar, potrivit organizatorilor, peste jumătate din ele au fost deja rezervate. Prețul pornește de la 899 EUR + TVA / persoană și include accesul la toate cursurile, precum și cazare și pensiune completă pentru întregul sejur de 5 nopți.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Școala de Vară GPeC: Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing