Lectură de un minut

09 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Clujenii de la Atelierul de Brânză Narcheese își lansează magazinul online

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Clujenii de la Atelierul de Brânză Narcheese își lansează magazinul online pe 10 februarie. Narcheese este o afacere de familie din județul Cluj, născută din dorința unui tânăr de a valorifica laptele produs în ferma familiei, prin sortimente de brânzeturi fine, cum numai pe mesele francezilor și elvețienilor găsești.

Sursa foto: Atelierul de Brânză Narcheese/ Facebook

Povestea NarCheese este un vis care a devenit realitate în 2019, când Pintea Narcis a început să pună în practică cunoștințele dobândite la Școala Agricolă din Elveția, fiind primul român înscris în cadrul școlii.

Narcis a investit într-un atelier de brânzeturi în satul natal Cornești, din județul Cluj și produce brânzeturi artizanal, după model elvețian, trăindu-și zi de zi visul, cu pasiune și mulțumire că munca lui, încă de mic, nu a fost în zadar.

Laptele folosit pentru produsele tradiționale provine de la Ferma „Frații Pintea” care are aproximativ 30 de bivolițe, 20 de vaci Bălțata Românească, 100 capre alpin francez/carpatin și 500 de oi.

NarCheese produce 3 feluri de brânză maturate:

  • caș tradițional simplu maturat minim 1 luna,
  • brânză Raclette,
  • brânza Tomme.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clujenii de la Atelierul de Brânză Narcheese își lansează magazinul online