Lectură de 2 minute

04 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Clubul de cumpărături Zalando Lounge se lansează în România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Clienții din România se pot alătura acum clubului de cumpărături Zalando Lounge. Membrii clubului vor descoperi selecția zilnică de produse de fashion și lifestyle, cu reducere de până la 75% .În fiecare dimineață la ora 7, este lansată o selecție atent aleasă de campanii, care includ articole de fashion și lifestyle la prețuri reduse.

Ofertele sunt adresate exclusiv membrilor Zalando Lounge, fiind valabile pentru o perioadă de timp limitată. Zalando Lounge poate fi accesat prin înregistrarea gratuită pe www.zalando-lounge.ro sau prin conectarea la contul existent. Pe lângă campaniile de reduceri zilnice, Zalando Lounge propune și o serie de promoții speciale, cum ar fi vânzările de final de sezon, început de sezon școlar sau sezon nou.

“Viziunea noastră este ca Zalando să reprezinte pentru clienții noștri Starting Point for Fashion, iar Zalando Lounge joacă un rol esențial în acest sens. Clubul de cumpărături exclusiv vine în completarea magazinului online Zalando și oferă o experiență la cumpărături sub forma unei vânători de comori. Ne bucurăm să îi invităm pe clienții din România pe Zalando Lounge, unde pot descoperi oferte speciale și cadouri atât pentru ei, cât și pentru cei dragi”, declară Daniel Rogiński, Director General Europa Centrală şi de Est Zalando.

“Zalando Lounge le oferă consumatorilor promoții inedite și interesante și o platformă specială cu prețuri reduse pentru brandurile noastre partenere. Zalando Lounge creează ocazii atractive pentru clienții pasionați de stil și le permite brandurilor să elimine stocurile excesive și să atragă noi clienți, protejându-și în același timp portofoliul, prin utilizarea unor promoții limitate și destinate doar membrilor”, afirmă Lisa Miczaika, vicepreședinte Markets & Sales Zalando Lounge.

Retail jobs

Zalando Lounge s-a lansat pentru prima dată în 2010 și este disponibil în prezent în 17 țări din Europa. Clubul de cumpărături a depășit în 2020 pentru prima dată valoarea de 1 mld. euro din GMV (Gross Merchandise Volume).

Despre Zalando

Zalando (https://corporate.zalando.com) este una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată la Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, celor aproape 49 de milioane de clienți activi din 25 de țări.

Selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel global, cât și mărci locale. Zalando este o platformă integrată, ce oferă inspirație, inovație și interacțiune când vine vorba de domeniul fashion.

Citeste si:
Lagardère Travel Retail investește 300.000 de euro în dezvoltarea rețelei So!Coffee
Lagardère Travel Retail investește 300.000 de euro în dezvoltarea rețelei So!Coffee

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clubul de cumpărături Zalando Lounge se lansează în România