Lectură de un minut

26 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Clientii Avon Cosmetics vor putea opta pentru livrarea comenzilor in regim click&collect

Abonează-te pe  

Serviciul pentru ridicare personala a comenzii plasate online, devine disponibil din luna noiembrie. Astfel, clientii Avon Cosmetics vor avea posibilitatea de a alege livrarea comenzilor in regim click&collect catre terminalele automate din reteaua Easypost, noteaza wall-street.ro.

 

Terminalele Easypost sunt amplasate in statii de benzina din Capitala. Acestea permit livrarea si ridicarea coletelor 24 de ore, 7 zile din 7. Locatiile se aleg in functie de preferinte, urmand ca pachetul cu comanda plasata sa fie trimis acolo. Propunerea elimina necesitatea intalnirii cu curierul dar si libertatea de a opta pentru un program fara restrictii.

Solutiile de livrare Easypost sunt implementare de cativa dintre cei mai mari retaileri - Amazon, DHL, La Poste. In Romania platforma are in prezent 40 de unitati, urmand ca in urmatorii ani sa se extinda la nivel national si sa aiba 300 de terminale.

Avon a aniversat de curand 20 de ani de activitate in Romania, timp in care a schimbat lumea femeilor. Atat prin oferirea de produse de calitate, cat si prin oportunitati de cariera sau prin lupta pentru sanatatea acestora.

Sursa foto: pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clientii Avon Cosmetics vor putea opta pentru livrarea comenzilor in regim click&collect