Lectură de 3 minute

09 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Clienții AFI Cotroceni vor putea plăti parcarea prin aplicația 24pay. Care este procesul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Aplicația 24pay extinde segmentul de plată a parcării, oferind totodată un nou beneficiu iubitorilor de cumpărături. Astfel, clienţii AFI Cotroceni pot de acum să achite contravaloarea parcării din centrul comercial direct în aplicație, datorită unui nou parteneriat încheiat între 24pay și Amano Europe NV, Genk – Bucharest Branch, furnizorul de sisteme de parking al AFI Cotroceni. 

Sursa foto: AFI Cotroceni/ Facebook

Noul parteneriat este în linie cu strategia 24pay de a dezvolta soluţii de plată pentru servicii de care consumatorii au nevoie, aplicaţia fiind deja folosită de peste 1,5 milioane de utilizatori din toată țara.

Datorită noului parteneriat, vizitatorii AFI Cotroceni pot achita suma pentru parcare rapid, direct de pe telefonul mobil, fără comisioane. Mai mult, în situația în care un vizitator ajunge la barieră fără să fi plătit parcarea înainte de ieșirea din centrul comercial, acesta o poate achita rapid și ușor, direct din mașină, folosind aplicația mobilă 24pay.

Pentru a efectua plata este nevoie doar de tichetul de parcare ridicat de la bariera de la intrarea în centrul comercial. După ce vizita la cumpărături se încheie, se poate achita contravaloarea parcării direct în aplicație, fără a mai trece pe la automatele de plată, printr-una din cele 2 variante:

  • scanarea tichetului,
  • introducerea numărului de înmatriculare al mașinii în meniul „Parcare” din aplicația 24pay.

După înregistrarea cererii de plată, utilizatorul are 15 minute la dispoziţie să părăsească parcarea centrului comercial.

24pay este aplicația cu cea mai mare extindere la nivel național pentru achiziția biletelor de transport în comun, cu disponibilitate în 18 orașe din toată țara. În aplicație este disponibilă o gamă variată de servicii, precum achitarea facturilor, reîncărcare electronică, bilete CFR Călători, servicii de divertisment şi nu numai.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt sala de cinema IMAX care are cel mai mare ecran din țară, patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

Citeste si:
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor
Simtel achiziționează Oasis Green Energy, o companie care dezvoltă un parc fotovoltaic în Bihor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clienții AFI Cotroceni vor putea plăti parcarea prin aplicația 24pay. Care este procesul