Lectură de un minut

29 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Clienții eMag au donat pentru Ucraina un milion de lei, în mai puțin de o lună

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

La mai puțin de o lună de la deschiderea platformei pentru donații în sprijinul populației ucrainene, clienții eMAG au donat un milion de lei în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe”. Aceste fonduri ajung în contul Crucii Roșii Române, care achiziționează mai departe necesarul de hrană și produse sanitare pentru populația civilă ucraineană.

„Mulțumim celor 21.000 de oameni care au folosit în aceste zile platforma eMAG ca pe o platformă a solidarității și a binelui și un canal care le oferă certitudinea că donațiile lor ajung acolo unde este nevoie. Exemplul lor ne onorează și ne motivează să ne punem la dispoziție în continuare tehnologia și resursele ori de câte ori va fi nevoie de ele”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

Campania de donații continuă și oricine dorește poate contribui prin intermediul aplicației eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare https://www.emag.ro/lps/oamenii-ajuta-oameni, sau din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

De la izbucnirea conflictului militar din Ucraina, eMAG a donat alimente și produse de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au fost distribuite către populația civilă din Ucraina cu primul convoi umanitar organizat de Crucea Roșie Română.

De asemenea, alături de Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard, eMAG a donat prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență produse în valoare de 1,1 milioane de lei, cuprinzând produse de igienă personală, lenjerii de pat, saltele, pături, lăzi frigorifice, baterii externe sau lanterne pentru refugiații ucraineni aflați pe teritoriul României.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează pe piața de comerț online din România.

Sursa foto: Centrul media Crucea Roșie

Citeste si:
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Clienții eMag au donat pentru Ucraina un milion de lei, în mai puțin de o lună