Lectură de 2 minute

20 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Ciucaș și Act For Tomorrow vor inaugura încă trei spații de relaxare în natură

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Anul acesta vor fi inaugurate încă trei spații de relaxare în natură amenajate de brandul de bere Ciucaș. Ambiţia Ciucaș este de a colecta peste 12 tone de deșeuri  din natură

Sursa foto: Unsplash

Ciucaș își întărește angajamentul de a genera schimbări pozitive în comunitatea din care face parte și duce la următorul nivel programul „Păstrează natura curată”, inițiat în 2019, prin noua platformă de comunicare „Natură curată, relaxare adevărată”.

Astfel, una dintre ambițiile producătorului de bere Ciucaș pentru acest an este de a colecta peste 12 tone de deșeuri, încurajând consumatorii să adopte un comportament responsabil și oferindu-le infrastructura și contextul propice pentru a se bucura de timpul petrecut în natură în mod responsabil.

Această inițiativă pe termen lung este dezvoltată în parteneriat cu asociația „Act For Tomorrow”, alături de care Ciucaș va organiza o serie de evenimente de ecologizare.

Poienile Ciucaș: încă trei zone de relazare în natură vor fi inaugurate

Din 2019 și până în prezent, producătorul de bere Ciucaș a amenajat 15 zone de relaxare – Poienile Ciucaș, pe care oamenii le pot vizita atunci când doresc să meargă la picnic sau să petreacă timp liber la aer curat.

Până la finalul anului 2023, vor mai fi inaugurate încă trei astfel de zone în județe noi, demers care va continua și pe termen lung. De asemenea, în această primăvară toate spaţiile de relaxare vor fi dotate cu staţii pentru colectare separată a deșeurilor.

Acțiuni de ecologizare, alături de Act for Tomorrow

Începând din luna aprilie, Ciucaș și Act for Tomorrow vor organiza, alături de voluntari și de angajații Ursus Breweries, mai multe evenimente de curățare a spațiilor verzi din natură. Pentru a gestiona zonele mai izolate, dar care au nevoie de o îngrijire mai amănunțită, vor fi organizate și două tabere de curățenie Eco Camps, care presupun o deplasare de două zile, cu cortul, iar astfel va fi suficient timp pentru a colecta toate deșeurile aruncate necorespunzător în zonele selectate.

Demersul prin care membrii comunității sunt încurajați să păstreze natura curată face parte dintr-un angajament pe termen lung asumat de brandul de bere Ciucaș, iar metodele pe care le au la dispoziție oamenii pentru a se implica vor fi promovate și prin acțiuni de comunicare ATL și BTL, astfel încât informațiile să ajungă și la acei oameni care nu sunt în proximitatea zonelor vizate prin acțiuni directe.

Citeste si:
Câtă bere este indicat să consumăm? Robert Uzună, Ursus: Ideal este ca omul să bea atât cât acest consum îi produce o stare de bine
Câtă bere este indicat să consumăm? Robert Uzună, Ursus: Ideal este ca omul să bea atât cât acest consum îi produce o stare de bine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ciucaș și Act For Tomorrow vor inaugura încă trei spații de relaxare în natură