Lectură de un minut

14 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Chopstix a deschis un nou restaurant în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Chopstix a deschis cea de-a 21-a locație din România, în Iulius Town din Timișoara.

Sursa foto: Chopstix

Locația proaspăt deschisă în Timișoara, la Iulius Town, este a 21-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

În primele zile de la deschidere, timișorenii care au ajuns în Iulius Town s-au putut bucura de Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar și de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX.

Situat în Iulius Town, în zona de food court, noul restaurant CHOPSTIX este locul unde pot rezona toți iubitorii bucătăriei asiatice. Un mix de ingrediente proaspete, un twist din bucătăria modernă și multă multă pasiune sunt secretul celui de al 21-lea restaurant deschis.

Tot la Timișoara, în ansamblul Iulius Town, singurul proiect mixed-use de regenerare urbană din vestul țării, s-a inaugurat un concept de retail nou, Shop Express, platformă ce susține antreprenoriatul autohton și accesul la preparate altfel. O destinaţie care include produse şi bunătăţi variate, sănătoase şi mereu fresh, Shop Express este situat la demisolul United Business Center 0 (UBC 0), cea mai modernă clădire de birouri din oraş, şi include patru concept stores ale unor antreprenori locali: La Bottega Timișoara, Meat Shop TGB, Prospero şi „Bunătăţi greceşti”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chopstix a deschis un nou restaurant în România