Lectură de 2 minute

26 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Chef Foa deschide primul său restaurant Stradale în Timișoara

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Conceptul Stradale, semnat de Chef Foa se extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices. Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion.

„Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.

Restaurantul are o suprafață de 625 mp. Mitzu, cafeneaua de specialitate dezvoltată de echipa Flavours, va funcționa pe o suprafață de 139 mp.

De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate.

“Eforturile noastre dau roade, iar conceptul propus de ISHO este validat și într-o perioadă dificilă pentru HORECA. Suntem extrem de încrezători că lucrurile vor reveni la normal cât de curând și ne pregătim intens pentru acest moment care se apropie, aducând, pentru prima dată în Timișoara, Stradale și Mitzu, două branduri de succes”, a declarat Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Mozaik Investments a anunțat că investește 5 milioane de euro în expansiunea grupului Flavours, având în plan dezvoltarea tuturor brandurilor din portofoliu: Stradale - lanțul de restaurante fast-casual, Mitzu – lanțul de cafenele deschise în tandem cu Stradale și Flavours – divizia de catering a grupului.

Flavours a apărut în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare, sub semnătura lui Chef Foa. Flavours are locații în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. Flavours a organizat peste 5.000 de evenimente și a ajuns la peste două milioane de clienți.

În 2015 a apărut Stradale. Stradale numără în prezent 14 restaurante deschise și este prezent în clădirile de birouri tip A, în București și Cluj, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA.

Citeste si:
Oamenii de știință susțin că au descoperit secretul unui espresso perfect
Oamenii de știință susțin că au descoperit secretul unui espresso perfect

Mitzu a devenit un loc cu cafea de specialitate, dulciuri și sendvișuri făcute în casă. Mitzu este prezent în aceleași locații în care este Stradale, numărând 13 locații, în clădirile de birouri tip A, în București, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA și Senatul României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chef Foa deschide primul său restaurant Stradale în Timișoara