Lectură de 2 minute

06 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou concept

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flavours Group deschide al 20-lea restaurant, Bruto, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world. Situat chiar în inima orașului Cluj, în Record Park, Bruto este primul restaurant à la carte sub semnătura lui Chef Foa și al doilea proiect dezvoltat împreună cu Speedwell, după Stradale Miro.

Creat într-o clădire veche de peste 200 de ani, care adăpostea, pe vremuri, fostele grajduri imperiale, restaurantul se întinde pe două etaje și a păstrat detalii din arhitectura și designul locației. Restaurantul este dog friendly, ba chiar va avea în meniu preparate pentru căței.

La Bruto se pot servi micul dejun, prânzul (cu un meniu dedicat) și cina. Meniul include preparate din bucătăria asiatică, orientală, italiană, grecească, thailandeză și nu numai. Toate rețetele sunt savuroase și surprinzătoare, iar dintre ele fac parte dish-uri precum Turkish Poached Eggs, Camembert Veggie Burger, Italian Osso Buco, Our Pork Belly with Extra Juiciness sau Mango Sticky Rice.

Pentru doritorii de experiențe excentrice, în curând vor face parte din meniul Bruto burgerii din carne de bizon, zebră sau crocodil. Meniul de băuturi include beri artizanale, o selecție specială de vinuri, cocktailuri de semnătură și un meniu special de ginuri. Printre ele se numără Greek Potion, Popeye’s Formula, Țeapa lui Vlad, Havana Loca sau Gin Tonic Smoky.

Retail jobs

Bruto este deschis de luni până vineri între 08:30 și 15:00, 17:00 – 24:00, iar sâmbăta și duminica între 08:30 – 24:00.

Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România, sub semnătura lui Chef Foa. Ulterior, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara. Bruto este cel mai nou brand al grupului și primul concept à la carte, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world.

În 2015, a apărut Stradale, iar Mitzu s-a dezvoltat firesc într-o cafenea unde poți savura o cafea de specialitate. Stradale si Mitzu sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA sau Senatul României.

În toți cei peste 20 de ani de activitate, Flavours Group a ajuns la peste 5,5 milioane de clienți prin prisma serviciilor oferite de sub fiecare brand în parte.

Citeste si:
McDonald’s deschide un nou restaurant în România, după o investiție de 7 milioane de lei
McDonald’s deschide un nou restaurant în România, după o investiție de 7 milioane de lei

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou concept