Lectură de un minut

16 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Chairry Design & Furniture a înregistrat vânzări de aproape 1 milion de euro în primele luni ale anului  

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – soluții de mobilier și amenajări interioare complete, și-a dublat volumul de business în T1 2023 față de aceeași perioadă a anului 2022. Astfel, la început de an, compania a furnizat piese de mobilier pentru aproximativ 2.500 mp de amenajări interioare, reprezentând un volum total de vânzări de 800.000 EUR. Majoritatea cererilor la început de an provin dinspre segmentele HORECA  și amenakări de birouri, în proporții egale.  

Sursa foto: Chairry Design & Furniture

Cele mai noi tendințe în domeniul designului interior includ utilizarea materialelor reciclabile, a obiectelor de mobilier sustenabile și prietenoase cu mediul sau utilizarea culorilor apropiate de cele care se regăsesc în natură: terracota, verde, olive ș.a.

Volumul total de piese de mobilier livrate în primele luni ale anului se ridică la peste 3.000 de piese, iar între tendințele care se remarcă anul acesta se numără utilizarea materialelor reciclabile, a articolelor sustenabile de mobilier sau tendința spre zero waste și reutilizare.

Printre cele mai cunoscute proiecte recent încheiate sau semnate la începutul anului curent se numără rețeaua de restaurante Stradale (București, Cluj și Timișoara), amenajări interioare pentru jucători precum IFM Prover, Continental Automotive, SSAT, BCR, rețeaua agențiilor Superbet, hotelurile Teleferic din Poiana Brașov, Hotel Sinaia, Fapaco (Novum), Anchor Group, NEPI Investment, Bog`Art, Globalworth sau Hills.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Chairry Design & Furniture a înregistrat vânzări de aproape 1 milion de euro în primele luni ale anului