Lectură de 2 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Centrul Comercial Auchan Titan și Vulcan Value Centre se pregătesc de sărbători. Ce găsim în centrele comerciale

Cristina Marin

Abonează-te pe  

La Centrul Comercial Auchan Titan și Vulcan Value Centre, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienți, de la vizita lui Moș Crăciun care va sosi încărcat cu daruri, la decorațiuni de poveste și coruri de colindători.

Sursa foto: Vulcan Value Center

Moș Crăciun ajunge la Vulcan Value Centre

Între 2-4 decembrie, Moș Crăciun și spiridușii săi îi așteaptă pe vizitatorii centrului comercial cu dulciuri, jocuri și multe alte surprize.

Mai mult, cei care vizitează căsuța Moșului între orele 15:00 – 17:00 și fac o fotografie alături de el, primesc amintirea printată pe magnet.

Între 9-11 decembrie, vizitatorii Vulcan Value Centre sunt invitați la concertele de Crăciun susținute de „Ansamblul Anton Pann”. Concertele vor avea loc vineri, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, iar duminică, de la ora 16:00.

Copiii îi pot lăsa scrisorile lui Moș Crăciun la Centrul Comercial Auchan Titan

Între 2-4 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00, copiii îi pot lăsa lista dorințelor chiar lui Moș Crăciun, care se va afla în Centrul Comercial Auchan Titan, lângă bradul magic de la etajul 1. Moșul nu vine singur, ci însoțit de ajutoarele lui, spiridușii Dilu și Dila, care vor pune în scenă spectacole cu păpuși și teatru de umbre. După momentele artistice, Moșul și spiridușii vor verifica cu atenție „Cartea magică”, pentru a împărți cadourile.

Corurile de colindători aduc atmosfera de Crăciun în centrul comercial

„Ansamblul Anton Pann” ajunge și la Centrul Comercial Auchan Titan, între 9-11 decembrie. Vizitatorii pot asculta cele mai frumoase colinde de Crăciun vineri, de la ora 20:00, sâmbătă, de la ora 13:00 și duminică, de la ora 18:00.

Lista spectacolelor continuă cu elevii de „Școala Drumul Artelor” care vor aduce atmosfera de Crăciun pe 3 și 10 decembrie, de la ora 18:00, la Centrul Comercial Auchan Titan. Pe 17 și 18 decembrie, tot de la ora 18:00, este rândul elevilor de la „Școala Raluca Cioca” să susțină momente de poveste dedicate celei mai îndrăgite sărbători.

Centrul Comercial Auchan Titan a fost inaugurat în anul 2007 și găzduiește magazine pentru toate nevoile și interesele, incluzând și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: cafenele, fast food-uri, magazine de fashion, de încălțăminte, magazine de electronice și electrocasnice, dar și un cinema, pentru iubitorii de filme.

Citeste si:
Maratonul reclamelor în decembrie 2023: după medicamente și suplimente alimentare, Profi, Lidl și Penny mențin fruntea listei
Maratonul reclamelor în decembrie 2023: după medicamente și suplimente alimentare, Profi, Lidl și Penny mențin fruntea listei

Vulcan Value Centre se află în București, pe Strada Mihail Sebastian 88, și pune la dispoziția clienților săi o varietate de magazine pentru toate nevoile: farmacie, pet shop supermarket, cafenele, magazine de fashion, de electronice și electrocasnice și multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Centrul Comercial Auchan Titan și Vulcan Value Centre se pregătesc de sărbători. Ce găsim în centrele comerciale