Lectură de 3 minute

14 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Cehii de la Rohlik, care deschid supermarketul online Sezamo anul acesta în România, fac angajări și au peste 90 de joburi disponibile în București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, va intra pe piețele din România, Italia și Spania sub brandul Sezamo, la începutul anului 2022. Compania are mai multe joburi disponibile în România, precum: marketing, logistică, finanțe, IT, customer care, business inteligence, commercial și caută persoane pentru centrul de livrare, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.

Sezamo.ro va fi lansat în România la începutul acestui an și va livra peste 8.000 produse alimentare în casele clienților la numai două ore de la plasarea comenzii. Produsele sunt păstrate în depozitul de 12.000 de metri pătrați (din care 4.000 metri pătrați este spațiu cu temperatura controlată) localizat în CTPark Bucharest North, fiind adresat familiilor din București și Ilfov. Depozitul Sezamo este poziționat între autostrada A3 și DN2, fiind conectat și la Șoseaua de Centură.

,,Clientul este pentru noi centrul universului și de aceea gama noastră de produse, întotdeauna foarte proaspete, de la producători locali și de o calitate superioară, de la branduri bine cunoscute național și internațional, este atent selecționate de specialiștii Sezamo.ro'', scrie compania pe site.

Rohlik face angajări în România

Supermarketul online ceh are peste 90 de joburi disponibile în București, dintre care 14 sunt pentru persoanele interesate de marketing și promovare, 8 joburi în logistică, un job pentru verificarea calității alimentelor, 10 joburi în IT, două joburi în centrul de livrare, unde persoanele se vor ocupa de primirea mărfurilor de la furnizori, verificarea cantității și calității, scoaterea mărfurilor din rafturi și pregătirea acestora pentru expediere.

În plus, compania mai are 16 posturi disponibile în finanțe, un job disponibil în customer care, nouă joburi în HR, 11 joburi la sediul central, 12 joburi în echipa de comercial, patru în business intelligence și trei joburi în departamentul Agile, în care angajații trebuie să studieze comportamentul clienților, iar pe baza constatărilor trebuie să dezvolte noi funcționalități.

Gama de produse și depozitul din România

Sezamo în România și Italia va putea livra aproximativ 8.000 de produse diferite, alimente proaspete direct la casele clienților în termen de trei ore din ziua 1 în Italia și în termen de două ore din ziua 1 în România. În centrul gamei se află produse regionale proaspete, cum ar fi fructele și legumele, carnea, peștele, lactatele și produsele de panificație, împreună cu mărcile internaționale și produsele cu etichetă privată Rohlik.

Rohlik Grup, înființat în 2014 în Republica Cehă, este unul dintre cele mai mari supermarketuri online și este deja disponibilă în Cehia, Ungaria, Austria și Germania. Platforma a implementat tehnologie și condiții pentru livrarea unei game variate de produse și oferă un interval de livrare începând cu 15 minute și până la 90 de minute în unele țări. Rohlik livrează un milion de produse în Republica Cehă, Germania, Ungaria și Austria sub branduri locale, în unele zile.

Citeste si:
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România
GenAI - reticență versus oportunitate: La ce se așteaptă liderii companiilor din România

Rohlik a fost înființat cu 29 de milioane de euro și este în continuă creștere. Compania a obținut un profit de 290 de milioane de euro (328,7 milioane de dolari) în 2021, incluzând o rundă de finanțare de 100 de milioane de euro în iulie condusă de Index Ventures care ridică firma la un milion de euro. Rohlik a transmis că cifra de afaceri de 300 de milioane de euro a fost depășită în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cehii de la Rohlik, care deschid supermarketul online Sezamo anul acesta în România, fac angajări și au peste 90 de joburi disponibile în București