Lectură de 2 minute

29 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Ce preparate tradiționale comandă, de obicei, românii de pe Glovo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În anticiparea Zilei Naționale a României, Glovo dezvăluie topul celor mai comandate preparate tradiționale românești din ultimul an. 

Sursa foto: Glovo

Potrivit datelor Glovo, papanașii ocupă prima poziție în topul preferințelor, fiind cel mai comandat fel de mâncare tradițional în 2023, de peste 140.000 de ori. Pe locul doi se situează ciorba de fasole, cu 118.000 de comenzi, în timp ce micii completează podiumul cu 43.000 de porții comandate (de până la 4 mici).

Anul acesta, până în prezent, 4 aprilie a fost data în care au fost plasate cele mai multe comenzi de preparate tradiționale, în timp ce 1 decembrie 2022 a adus anul trecut vârful de comenzi.

Potrivit datelor Glovo, cele mai multe preparate tradiționale românești se comandă în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

De asemenea, românii preferă să comande mâncare tradițională cel mai des la prânz, intervalul orar cel mai solicitat fiind între orele 11:00 – 13 :00, vinerea fiind ziua din săptămână în care se comandă cel mai mult preparate specifice românești.

Și în acest an, românii au ocazia să se delecteze cu preparatele preferate în cel mai scurt timp, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională. Astfel, Glovo a pregătit în platformă o categorie dedicată unde aceștia pot găsi toate felurile de mâncare autohtone pe care și le doresc și la care poftesc.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Citeste si:
Românii, mari iubitori de pizza. Țara noastră, a doua din lume care comandă pizza prin Glovo
Românii, mari iubitori de pizza. Țara noastră, a doua din lume care comandă pizza prin Glovo
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce preparate tradiționale comandă, de obicei, românii de pe Glovo