Lectură de un minut

13 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Ce planuri de extindere are Gerovital pentru anul viitor

Abonează-te pe  

Farmec anunta ca reteaua de magazine Gerovital a ajuns la 11 unitati, dupa un an de la deschiderea primului punct de vanzare din tara. Planurile pentru 2018 includ pentru companie deschiderea a altor opt magazine sub acelasi brand, conform declaratiilor directorului general, noteaza wall-street.ro.

 

Compania Farmec este clujeana, un brand romanesc si este unul dintre cele mai importante nume ale industriei de cosmetice. Reteaua de magazine Gerovital este deschisa sub brand propriu.

Planul anuntat de expasiune a magazinelor este parte dintr-o strategie pentru extindere nationala.

Investitia totala pentru 2017, in locatiile inaugurate, se ridica la o jumatate de milion de euro. Investitiile au fost facute in amenajarea spatiilor, in cursurile de training ale personalului, achizita de aparate de dermoanaliza dar si in publicitate.

Magazinele Gerovital sunt deschise in centre comerciale - acoperierea nationala noteaza judetele: Bucuresti (3 magazine), Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Iasi, Suceava, Piatra-Neamt, Craiova si Ploiesti. Reteaua de spatii comerciale Farmec numara 8 unitati.

In topul celor mai vandute game se afla Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Derma+ Premium Care si Gerovital Equilibrium, informeaza aceeasi sura.

Citeste mai multe in continuare pe wall-street.ro

Citeste si:
Farmec are un nou director de vânzări. Cine este Vasile Ungurean
Farmec are un nou director de vânzări. Cine este Vasile Ungurean

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce planuri de extindere are Gerovital pentru anul viitor