Lectură de 2 minute

31 Mar 2023 - Știri și Noutăți

CCC România deschide primul magazin din 2023, în noul centru comercial din Giurgiu

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CCC România începe anul cu o primă deschidere, în Giurgiu Shopping Park, rețeaua națională cuprinzând astfel 76 de magazine în România în acest moment, după ce în 2022 a adăugat pe hartă trei noi locații, în Colosseum Mall, Funshop Timișoara şi Funshop Turda. 

Sursa foto: CCC

În perioada 30 martie – 2 aprilie, clienții sunt invitați să descopere reducerile speciale cu ocazia deschiderii, doar în magazinul CCC din Giurgiu Shopping Park: 15% reducere la toate produsele la preț întreg, pentru toți clienții și 20% reducere pentru produsele la preț întreg, pentru membrii Clubului CCC.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de aproximativ 500 m2 și are inclus în sortimentul de marfă peste 33.000 de produse pentru întreaga familie – încălțăminte, genți și alte accesorii. Amenajarea conform noului concept include un design modern, cu linii simple, culori neutre, finisări în tușe de gri și elemente metalice de mobilier.

Astfel şi locuitorii din Giurgiu pot sărbători Zilele Clubului CCC și obține cele mai bune beneficii. În perioada 28 martie - 2 aprilie, membrii Clubului CCC pot beneficia de o reducere de 20% în magazinele fizice, pe ccc.eu și în aplicația mobilă.

Campania cu supermodelul anunță colecția de primăvară a brandului Jenny Fairy pentru sezonul SS2023. Colecția, inspirată de anii 1960, ne poartă într-o călătorie a modei într-o perioadă în care seturile pastel monocromatice, dresurile până la genunchi sau balerinii cuminți dominau moda. Inspirat de stilul parizian, look-ul lui Emily Ratajkowski este completat de cei mai la modă pantofi, genţi de mână și accesorii chic ale sezonului, începând de la 99,99 RON.
CCC depășește granițele imaginației, invitând pe toată lumea într-un spațiu magic, în CCC Wonderland Sport, unde Selly – creator de conținut și vlogger de succes - așteaptă. Urmărit de peste 6 milioane de fani pe Youtube, Instagram și TikTok, artistul a devenit ambasador global al campaniei de promovare a brandurilor sport disponibile la CCC. Printre ofertele de produse se regăsesc încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de la branduri de top: Reebok, Puma, Champion, New Balance, Sprandi, Kappa, Vans.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC România deschide primul magazin din 2023, în noul centru comercial din Giurgiu