Lectură de un minut

12 Aug 2015 - Știri și Noutăți

Afla cat castiga angajatii Mega Image. Retailerul face angajari!

Abonează-te pe  

Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din România. Avand în vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile vor continua. Alfa si ce salariu poti primi de la angajator.

Mega ImageZiarul Adevarul iti prezinta cat se castiga la Mega Image pe baza informatiilor oferite de angajatii sau fostii angajati ai companiei pe portalul undelucram.ro, o comunitate online unde persoanele pot impartasi experienta avuta la locul de munca, pentru a evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia le ofera.

Un casier sau un lucrator comercial este platit la inceput cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masa, in timp ce un sef de departament castiga lunar 1.600 de lei brut pentru inceput si poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masa.

Mega Image angajeaza casieri si in regim part time, iar salariul este de 450 de lei, fara bonuri si fara mariri ulterioare. Angajatii Mega Image scriu pe undelucram.ro ca, de regula, se munceste peste program, iar orele suplimentare nu sunt platite. Iar daca se inregistreaza lipsuri la inventar, acestea sunt acoprite de angajati din salariu.

Citeste restul articolului pe adevarul.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Afla cat castiga angajatii Mega Image. Retailerul face angajari!