Lectură de un minut

19 Jan 2015 - Știri și Noutăți

Castigatorii concursului “Vrei un iPhone 6”, fericiti cu noile telefoanele!

Abonează-te pe  

Emilia si Tudor sunt cei doi castigatori ai concursului Retail.ro “Vrei un iPhone 6”. Dupa vacanta de iarna telefoanele au ajuns la posesorii de drept, iar acestia ne-au marturisit cat sunt de fericiti ca au primit in dar un asa cadou.

Emilia Baciu, castigatoarea de 23 de ani, studenta la Cluj, ne-a povestit ca nu se astepta sa castige si nu i-a venit sa creada cand a vazut mailul de la Retail.ro in care era anuntata ca este fericita posesoare a unui nou smartphone: “Nu ma asteptam deloc! E prima data cand castig ceva la un concurs de aceasta factura. Cu siguranta voi mai participa!”, ne-a raspuns Emilia.

“A fost incredibila senzația de a afla ca am castigat! Am fost fericita si cu asta am spus tot”, a mai completat tanara.

Tudor Morar, tanarul de 22 de ani, castigator si el al unui telefon, este student in Bucuresti si este la fel de fericit ca are acum un iPhone 6 in posesie: “Tot ce stiam despre Retail.ro era ca intr-adevar dau premii (un prieten a castigat la un alt concurs) si am zis... hai sa incerc si eu. Si am castigat! Nu mi-a venit sa cred”, a marturisit Tudor.

Mi-a placut concursul si chiar mi-am zis in momentul in care m-am inscris... «unul e al meu :D». Cat despre concursurile viitoare, cu siguranta voi mai participa si voi recomanda in continuare Retail.ro. Foarte tare”, a mai adaugat studentul.

Retail.ro va pregati in viitorul apropiat noi concursuri cu premii incredibile! Tot ce trebuie sa faceti e sa ne urmariti pe site-ul nostru, cat si pe Facebook si Google+!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Castigatorii concursului “Vrei un iPhone 6”, fericiti cu noile telefoanele!