Lectură de 2 minute

28 Jun 2019 - Știri și Noutăți

Castiga o vacanta la Hollywood cu toate costurile incluse, la AFI Cotroceni

Abonează-te pe  

Pana pe 31 august, AFI Cotroceni te provoaca sa descoperi elementele de decor inspirate din filmele preferate si mixul inedit de articole din colectiile de vara. Acestea te vor face sa te simti ca o vedeta - in plus ai sansa sa castigi o vacanta la Hollywood cu toate costurile incluse, dar si multe alte suprize demne de un star de cinema.

 

Pana pe 31 august 2019, poti descoperi decoruri de film care te vor face sa te simti ca o vedeta pe platourile de filmare. Pentru a transforma acest vis in realitate, tot ce trebuie sa faci este o poza la decorurile indicate pe care sa o incarci pe site-ul mall-ului AFI Cotroceni si, prin tragere la sorti, excursia la Hollywood, pentru doua persoane, cu toate cheltuielile incluse, poate fi a ta!

Daca alegi sa te fotografiezi la bordul celui mai cunoscut vapor din lume, Titanic, poti opta pentru o poza inspirata de Jack si Rose, protagonistii celui mai nominalizat film din istoria Oscarurilor. In acelasi timp, daca esti un fan al filmelor cu super-eroi, nu poti rata ocazia de a te fotografia alaturi de personajele preferate si sa le imprumuti atitudinea de vedeta. Nu in ultimul rand, daca te afli printre cei care prefera filmele pline de adrenalina si suspans, poti alege sa se fotografiezi intr-un mod inedit cu unul dintre cei mai mari pradatori marini din filmele horror. Dupa ce ai realizat fotografii la cel putin doua decoruri, le poti incarca pe pagina de campanie AICI pentru a intra in cursa pentru premiul cel mare.

Experientele din AFI Cotroceni demne de o vara ca in filme nu se opresc aici. Pentru ca cele mai apreciate vedete de la Hollywood primesc cate o stea pe celebrul Walk of Fame si clientii AFI Cotroceni pot beneficia de acelasi tratament. Astfel, daca te intalnesti cu promoterii din mall si ai realizat deja cumparaturi in valoare de cel putin 300 lei, primeste automat propria ta stea de vedeta pe Sunset Boulevard. In plus, toti clientii abordati de promoter primesc un AFI Gift Card pentru si mai mult shopping de vedeta.
Shoppingul a devenit la AFI Cotroceni o adevarata experienta de vacanta, fie ca vorbim despre o modalitate placuta de petrecere a timpului liber sau de un ritual pre-concediu in care clientii isi realizeaza tinutele pentru excursiile sau festivalurile verii. Ii recompensam pe toti cei care ne trec pragul in mod constant si le oferim o vara ca in filme in cel mai mare mall din Romania” a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Castiga o vacanta la Hollywood cu toate costurile incluse, la AFI Cotroceni