Lectură de un minut

13 Feb 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour lanseaza proiectul „Reteta Dragostei”. Poti castiga o excursie in doi la Venetia

Abonează-te pe  

Cu ocazia Sfantului Valentin si de Dragobete, Carrefour pune la bataie "reteta dragostei", oferindu-le clientilor sansa de a castiga o excursie in doi la Venetia dar si alte premii pentru cupluri.

Intre 13-24 februarie pentru cei aflati in cautarea retetei dragostei, proiectul aduce oportunitatea de a cunoaste noi persoane, dar si de a te conecta automat pe baza produselor preferate de la Carrefour. Proiectul se adreseaza si cuplurilor deja formate, toti participantii putandu-se conecta in aplicatie cu profilul de Facebook.

Reteta de dragoste Carrefour presupune:
• accesarea site-ului Carrefour si crearea unui cont
• descoperirea persoanei ideale pe baza produselor Carrefour alese, pentru cei ce isi cauta perechea, sau inscrierea produselor preferate pentru cei ce deja formeaza un cuplu
• realizarea unei poze la panoul dedicat campaniei din oricare hipermarket Carrefour
• incarcarea pozei in cont care inscrie automat participantii la tragerea la sorti pentru marele premiu, o excursie la Venetia, dar si pentru premiile secundare ce constau in telefoane Samsung Galaxy S5 mini pentru el si ea.

Reteta Dragostei este unul din proiectele castigatoare din Competitia A4 unde echipe creative de studenti au propus solutii pentru partenerii IAA Young Professionals, printre care s-a numarat si Carrefour Romania.
Mai multe detalii despre proiect si despre mecanismul campaniei sunt disponibile pe www.carrefour.ro/reteta-dragostei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour lanseaza proiectul „Reteta Dragostei”. Poti castiga o excursie in doi la Venetia