Lectură de 2 minute

26 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Cărtureşti introduce asistenți virtuali DRUID și aduce experiența digitală în online

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

DRUID, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi, anunţă semnarea unui parteneriat cu Cărtureşti pentru proiectarea şi dezvoltarea unui chatbot care să ofere o experienţă digitală modernă clienților.

După un proiect pilot realizat la sfârşitul anului 2019, Cărtureşti a decis adopţia unui prim asistent virtual de tip FAQ care să simplifice zona de call center, preluând cele mai uzuale întrebări şi oferind răspunsuri rapide şi inteligente clienţilor.

Asistentul Cărturești este găzduit în site-ul Carturesti.ro şi este integrat cu baza de date a acestuia.

Chatbotul este conceput, antrenat şi învățat să caute rapid informaţii în baza de date pentru a răspunde automat intereselor vizitatorilor site-ului, degrevând, astfel, agenții de call center, care în prezent oferă răspunsuri prin căutări manuale.

Asistent virtual pentru Cărturești online

Asistentul Cărturești este disponibil permanent, 24/7. Asistentul Cărturești va fi permanent la dispoziţia iubitorilor de carte, oferind informaţii despre istoricul comenzilor, retururi, căutări produse, verificări stocuri sau afişări magazine unde produsele căutate sunt disponibile în stoc, gestionări de reclamații și sugestii.

Dorinţa companiei a fost ca, în timpul orelor de lucru, Asistentul Cărturești să ofere şi posibilitatea de rutare spre operatorii umani, care vor putea susţine mai multe conversaţii în acelaşi timp.

„Asistentul Cărturești va ghida clienţii printre cele peste 300,000 de produse pe care le oferim, va fi alături de ei în procesul de achiziţie, va face recomandări. Sunt convins că acest chatbot va avea un impact pozitiv în experienţa digitală de interacţiune cu brandul Cărtureşti și în satisfacţia cititorilor noștri”, declară Adrian Păun, online marketing manager Cărtureşti.

DRUID este o companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor tip Enterprise, şi unul dintre furnizorii care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premises.

Citeste si:
Cum te pot ajuta cărțile să evoluezi din toate punctele de vedere?
Cum te pot ajuta cărțile să evoluezi din toate punctele de vedere?

Cărturești este un lanț de librării deschis la finalul anului 2000 în România. În prezent, are 38 de unități și o platformă online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cărtureşti introduce asistenți virtuali DRUID și aduce experiența digitală în online