Lectură de 2 minute

01 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Carrefour Romania deschide in ParkLake cel mai inovator concept de hipermarket

Abonează-te pe  

Carrefour Romania deschide cel de-al 11 lea hipermaket din Bucuresti, in complexul ParkLake.

 

Clientii sunt asteptati astazi, 1 septembrie, la noua locatie Carrefour din Romania, al 30-lea hipermarket din tara. Situat in centrul comercial ParkLake, la adresa strada Liviu Rebreanu, nr. 4, noul magazin mizeaza pe un concept inovator si modern, dar si pe economie si ecologie.

Produsele bio si cele internationale vor putea fi gasite intr-o gama mai mare si mai variata.

carrefour park lake

Magazinul Carrefour din cadrul ParkLake dispune de vitrine frigorifice si becuri aliniate la trendurile mondiale de reducere a consului energetic, promovandu-se astfel reciclarea selectiva. In plus, se integreaza conceptul de piata si categorii ca fructe, legume, produse pescarie (130 de sortimente), carmanagerie, patiserie/ brutarie (130 de specialitati), cofetarie (60 de preparate) sunt mai bine puse in valoare in rafturi personalizate.

Unitatea Carrefour de pe Liviu Rebreanu acopera mai multe categorii: gastronomie, bauturi, electrice, electrocasnice, IT, imbracaminte, incaltaminte, decoratiuni si mobilier pentru casa, hipermarketul punand la dispozitie si cateva servicii.

Zona dedicata articolelor vestimentare va fi extinsa in comparatie cu celelalte locatii - sunt plasate vitrine cu manechine in spatele caselor de marcat, iar in magazin se vor putea face prezentari cu noile colectii.

In plus, in perioada 1-14 septembrie clientii se pot inscrie la un concurs in cadrul caruia pot castiga prin tragere la sorti mai multe premii anuntate din ora in ora, la casele de marcat.

carrefour park lake

Citeste si:
SGR versus Plata cu PET în Carrefour| Ștefan Urziceanu, Head of CSR: Diferă mecanismul, dar principiul este același. Oamenii se vor obișnui treptat
SGR versus Plata cu PET în Carrefour| Ștefan Urziceanu, Head of CSR: Diferă mecanismul, dar principiul este același. Oamenii se vor obișnui treptat

Noul Carrefour ParkLake are o suprafata de 7800 de mp, peste 350 de angajati si 34 de case de marcat. Este accesibil prin 5 linii de autobuz (101, 102, 311, 330, 335), 2 linii de troleibuz (70, 79), 3 linii de tramvai (1, 23, 27) si 3 statii de metrou (M1, M3 - Dristor, Titan, Nicolae Grigorescu).

Suntem bucurosi sa le aducem clientilor nostri produsele preferate intr-un concept cu totul inovator. Odata cu deschiderea acestui magazin, Carrefour Romania propune un nou concept de hipermarket si ofera o noua dimensiune cumparaturilor, intr-un spatiu unic. (...) In plus, anual ne implicam in actiuni de protejare a mediului prin actiuni de plantare a copacilor, aducandu-se contributia si in Sectorul 3. Am plantat deja o serie de 50 de copaci in aceasta zona a orasului, urmand ca in viitor sa mai plantam inca 100, pentru a-i pastra renumele de cel mai verde sector al orasului”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica si Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Deschiderea noii locatii va fi marcata prin reduceri de pana la 50%.

Sursa foto: facebook Carrefour Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour Romania deschide in ParkLake cel mai inovator concept de hipermarket