Lectură de un minut

19 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour vinde smartphone-uri Apple și Samsung second-hand, recondiționate de Recommerce, cu garanție 12 luni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Recommerce Group, start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand, a încheiat un parteneriat cu Carrefour România, pentru vânzarea de telefoane cu o garanție de 12 luni în magazinul online și în șase unități fizice din țară.

Smartphone-urile recondiționate pot fi găsite la vânzare atât în magazinul online Carrefour România, precum și în magazinele fizice din Băneasa, Orhideea (București), Botoșani, Brăila, Constanța, Târgu Jiu și Felicia (Iași). În aceste magazine sunt expuse în prezent șase modele de telefoane Apple și Samsung recondiționate. În primul trimestru din anul 2022, distribuția va fi extinsă și către alte magazine Carrefour din România.

Recommerce Group recondiționează și vinde smartphone-uri second hand din 2009 și lucrează cu retaileri din Europa. Compania este prezentă în România încă de la achiziția startup-ului românesc Fenix, companie specializată în recondiționarea smartphone-urilor, cofondată în aprilie 2020 de antreprenorii Grégoire Vigroux, Adrien Arnoux și Hector Destailleur. Compania, prezentă în 20 de țări din Europa, este activă pe segmentele Business-to-Consumer și Business-to-Business.

În România, Recommerce vinde peste 20 de modele de smartphone-uri recondiționate, ce ajung la costuri cu până la 50% mai mici decât modelele noi.

„Am lansat start-up-ul nostru în aprilie 2021, cu obiectivul de a deveni liderii pieței de smartphone-uri recondiționate în Europa de Est. Vizăm o piață care cuprinde aproximativ 10 țări din regiune, începând cu România, și înregistrează vânzări anuale de peste 50 de milioane de telefoane”, a adăugat Grégoire Vigroux.

Carrefour România are peste 360 de magazine din țară și platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour vinde smartphone-uri Apple și Samsung second-hand, recondiționate de Recommerce, cu garanție 12 luni