Lectură de 2 minute

23 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Tex, brandul de modă al Carrefour, lansează prima colecție cu un designer român, semnată de Irina Schrotter

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Irina Schrotter și Tex este prima colecție capsulă realizată de brandul retailerului Carrefour în colaborare cu un designer român, disponibilă în hypermarketuri și online. Această colecție deschide seria colaborărilor cu designeri români pentru brandul Tex și marchează lansarea platformei prin care brandul de modă încurajează, sprijină și promovează valorile locale în parteneriat cu designeri și artiști români din industria modei.

Colecția capsulă în ediție limitată Irina Schrotter X Tex reinterpretează 12 piese din garderoba femeilor. Abordarea este modernă, cu accent pe funcționalitate și sustenabilitate. Piesele sunt dedicate femeilor cu un stil de viață activ.

„În viziunea optimistă și plină de energie propusă de Irina Schrotter X Tex, tendințele și piesele vestimentare servesc un scop comun: acela de a le oferi femeilor libertate, individualitate, siguranță de sine și sentimentul confortului “de acasă”, oriunde s-ar afla”, a declarat Miruna Micșan, brand manager Tex.

Colecția Irina Schrotter și Tex

Hainele poartă amprenta recognoscibilă a designerului Irina Schrotter, reflectând direcția creativă din moda de ultimă oră.

„E o colecție de piese vestimentare separate care se pot combina foarte ușor între ele. Conceptul este minimalist, relaxat, iar materialele sunt naturale în marea lor majoritate. Accentul este pus pe alb, bleumarin și negru, cu tușe de portocaliu. Dungile vin cu dinamism și dau acel aer proaspăt, atât de necesar ținutelor de vară. E o colecție ce respectă definiția liniei Irina Schrotter, dar se remarcă prin simplitate și esențializare”, a explicat Irina Schrotter.

Piesele vestimentare sunt disponibile în măsurile S, M, L, au prețuri de la 59,99 la 99,99 lei și pot fi achiziționate începând cu 22 iulie 2021 din hipermaketurile Carrefour sau online, de pe www.carrefour.ro/IrinaSchrotterXTex.

Citeste si:
Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara
Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara

Tex, brandul de modă exclusiv Carrefour, oferă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate categoriile de consumatori – femei, bărbați, copii, precum și o gamă de textile de casă și produse de puericultură.

Brandul Irina Schrotter a fost lansat acum mai mult de 30 de ani, în Iași, România. În prezent, brand-ul este vândut pe 4 continente, în peste 17 țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tex, brandul de modă al Carrefour, lansează prima colecție cu un designer român, semnată de Irina Schrotter