Lectură de un minut

27 Mai 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour sustine in avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse

Abonează-te pe  

Carrefour Romania sustine in avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse, incepand cu 28 mai, iar de la 1 iunie, pe langa aplicarea TVA-ului de 9% la produsele alimentare si bauturi nonalcoolice, inmulteste si promotiile, anunta retailerui printr-un comunicat.

Carrefour RomaniaReducerile in avans sustinute de Carrefour vor fi aplicate din 28 mai la produsele de cofetarie, peste, inghetata, alimente bebe, conserve; din 29 mai la branzeturi, chipsuri, biscuiti si napolitane, cereale si musli, produse, congelate, pet food; din 30 mai la mezeluri, macelarie, oua, ciocolata si apa si din 31 mai la sucuri si nectaruri, ceafea si ceai, alimente de baza, produse lactate, legume si fructe.

„Carrefour a fost primul lant de magazine care a inghetat preturile la alimente in luna mai pentru a oferi un reper clar romanilor in ceea ce priveste pretul cu TVA de 24% si cel cu TVA de 9%. Acum, sustinem in avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse. Facem acest lucru deoarece credem cu tarie in faptul ca reducerea TVA-ului la alimente si bauturi nonalcoolice va aduce beneficii atat pentru clienti, cat si pentru retaileri si furnizori.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 177 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 95 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour sustine in avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse