Lectură de un minut

05 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Carrefour se pregătește pentru inaugurarea încă unui hipermarket în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour se pregătește pentru inaugurarea încă unui hipermarket în România. În primăvara acestui an, retailerul va deschide un magazin de mari dimensiuni în Pitești, în Argeș Mall. 

Sursa foto: Mihai Tomescu/ LinkedIn

Carrefour România atins pragul de 162 de unități Express la nivel național în 2023, prin deschiderea a 22 de noi magazine în 9 orașe. Întreaga rețea de proximitate este deservită de 131 de magazine integrate și 31 în regim de franciză.

Totodată, la finalul anului trecut, Carrefour și Nestle Professional au încheiat inaugurat o cafenea. La Rosta va fi inaugurată pe 8 decembrie și se află la Carrefour Corbeanca, în cadrul centrului comercial DN1 Value Center.

Cafeneaua este situată în incinta hipermarketului Carrefour din centrul comercial din Balotești, DN1 Value Centre, chiar în zona de intrare clienți a magazinului. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie 2023. LA ROSTA este rezultat în urma unei ample cercetări de piață și dezvoltare de concept și produse, realizată de La Rosta Global, prin contribuția echipei de management și specialiști Cumpăna 1993.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați. Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour se pregătește pentru inaugurarea încă unui hipermarket în România