Lectură de 3 minute

05 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour România oferă peste 200 de locuri de muncă pentru ucraineni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour România continuă integrarea persoanelor ucrainene pe piața muncii, prin crearea unui număr de 200 de posturi de lucrător comercial universal în rețeaua sa națională de magazine în format hypermarket, supermarket și Supeco, însemnând aproximativ 260 de unități.

Posturile și responsabilitățile aferente sunt detaliate pe site-ul Carrefour, la secțiunea Cariere, cât și pe site-ul OLX și nu presupun cunoașterea limbii române sau a limbii engleze.

Printre responsabilitățile postului se numără îndrumarea clienților în magazin și asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumpărare pentru clienți. Pe de altă parte, facilitățile oferite de Carrefour România includ asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de Paște și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacanță și fidelitate și, nu în ultimul rând, cursuri de formare și dezvoltare.

Acțiunea vine ca o completare a eforturilor companiei de a contribui la această cauză prin donații și ajutoare oferite ONG-urilor care preiau cazurile persoanelor ucrainene care au venit în România. Astfel, Carrefour România a donat către Crucea Roșie Română și Fundația FARA 270 tone de alimente, încă din prima săptămână de conflict.

Retail jobs

În primele zile de război, ne-am mobilizat cu toții, companii, persoane și autorități, pentru a susține persoanele dislocate din Ucraina. Este important acum să rămânem concentrați pe ceea ce contează și să continuăm eforturile de a ne sprijini vecinii, demonstrând că empatia și grija față de celălalt reprezintă valori stabile și nu emoții trecătoare. Pasul următor este, din punctul nostru de vedere, integrarea pe piața muncii a celor care doresc să rămână în țară, în paralel cu asistența umanitară a celor care au nevoie”, a declarat Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs & CSR Director Carrefour România.

Carrefour continuă programul Banca de Alimente

Totodată, Carrefour România continuă eforturile de asistență umanitară prin programul Banca de Alimente, derulat în parteneriat cu Crucea Roșie Română. Astfel, compania direcționează alimentele greu perisabile donate de clienți în stațiile speciale de colectare din 41 de hypermarketuri către populația ucraineană, atât cea care intră în România, indiferent dacă se stabilește aici sau se află în tranzit, cât și pentru cea rămasă în Ucraina.

Clienții pot dona și direct din contul Act for Good din aplicația Carrefour către cauza Banca de Alimente, unde 30 de puncte se convertesc într-un aliment donat de către Carrefour prin această inițiativă.

In plus, alte 30 de organizații neguvernamentale implicate în proiecte de sprijin al populației ucrainene care a ajuns în țara noastră au primit ajutor direct sub formă de produse alimentare și nealimentare, din 17 magazine Carrefour din întreaga țară.

Citeste si:
Lidl România inaugurează încă un magazin și creează 25 de locuri de muncă
Lidl România inaugurează încă un magazin și creează 25 de locuri de muncă

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour România oferă peste 200 de locuri de muncă pentru ucraineni